Stoiximan Super League

Αυτό που ψάχνει ο Ζαγοράκης

Τρία είναι τα βασικά κριτήρια για τον προπονητή που ψάχνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο Μάκης Χάβος θα παραμείνει στον πάγκο του «Δικέφαλου του Βορρά» μέχρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ να βρει το άνθρωπο που ονειρεύεται για την ομάδα του.

Τρία είναι τα βασικά κριτήρια για τον προπονητή που ψάχνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο Μάκης Χάβος θα παραμείνει στον πάγκο του «Δικέφαλου του Βορρά» μέχρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ να βρει το άνθρωπο που ονειρεύεται για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Ζαγοράκης ψάχνει προπονητή που θα έχει εμπειρία στον πρωταθλητισμό για να μπορεί να αντέξει στην τεράστια πίεση που ασκείται εντός κι εκτός σε μία μεγάλη ομάδα. Επίσης, θέλει μια προσωπικότητα που θα μπορέσει να επιβληθεί απόλυτα και αμέσως στα δύσκολα αποδυτήρια της ομάδας. Τέλος, αναζητεί προπονητή που θα έχει παραστάσεις απ' όσο το δυνατόν περισσότερες ποδοσφαιρικές σχολές.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ψάχνει έναν έμπειρο Ευρωπαίο προπονητή, μία μεγάλη προσωπικότητα και θα μπορεί να έχει ήσυχο το κεφάλι του για τη λειτουργία της ομάδας.

Όπως γράφει η «SportDay», στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι θα προχωρήσει η επένδυση του ομίλου από το Κατάρ για να υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση στις διαπραγματεύσεις με τέτοιου μεγέθους προπονητές.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο κ. Χάβος σκέφτεται να επαναφέρει σε 4-2-3-1 το σύστημα της ομάδας. Στη χθεσινή δοκιμή κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κρέσιτς και στο κέντρο της άμυνας οι Κοντρέρας και Τσιρίλο. Στα άκρα οι μοναδικοί διαθέσιμοι είναι ο Μπουσαΐντι δεξιά και ο Σακελλαρίου αριστερά. Γκαρσία και Βιτόλο συνθέτουν το δίδυμο στ' αμυντικά χαφ, μπροστά τους στον άξονα ο Ιβιτς, δεξιά ο Φωτάκης κι αριστερά ο Βιεϊρίνια, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Σαλπιγγίδης.

Φαρλαλής: «Το χειρίζεται ο Ζαγοράκης»

Για τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport103 FM» το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Φαρλαλής: «Η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι σαφής. Υπάρχει ενδιαφέρον και περιμένουμε να δούμε πού θα καταλήξει το όλο θέμα. Την υπόθεση έχει αναλάβει αποκλειστικά ο πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης. Δεν χρειάζεται παραφιλολογία. Πόσο θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά της ΠΑΕ θα φανεί στην ΑΜΚ. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο κόσμος, πρέπει να περιμένει την εξέλιξη του θέματος. Το θέμα είναι η σοβαρότητα και η προσωπικότητα του κάθε επενδυτή. Εμείς πρέπει να αφήσουμε την ομάδα στα χέρια ενός σοβαρού επιχειρηματία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x