Champions League

Ένα γκολ μακριά από τα 700... (video)

Ποιος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπει στην ιστορία της ομάδας, σημειώνοντας το 700ό γκολ της ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης; Οι «μερένχες» αντιμετωπίζουν απόψε τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, παρουσιάζεται ως φαβορί για το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Ποιος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπει στην ιστορία της ομάδας, σημειώνοντας το 700ό γκολ της ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης; Οι «μερένχες» αντιμετωπίζουν απόψε τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, παρουσιάζεται ως φαβορί για το συγκεκριμένο επίτευγμα. Η «βασίλισσα» ξεκίνησε τη σεζόν με 694 γκολ στο Champions League, όμως τα πέντε τέρματα που πέτυχαν στις τρεις αγωνιστικές (δύο με τον Άγιαξ, ένα με την Οσέρ και δύο με τη Μίλαν) έφτασαν τον αριθμό στο 699.

Το πρώτο γκολ των «μερένχες» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν στις 8 Σεπτεμβρίου 1955, όταν ο Μιγκέλ Μουνιόθ σκόραρε κόντρα στην ελβετική Σερβέτ. Το 100ο γκολ της Ρεάλ πέτυχε μια ιστορική μορφή για τον σύλλογο, ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1960. Το 200ο τέρμα σημείωσε ο Φέρεντς Πούσκας, στις 22 Σεπτεμβρίου 1965 κόντρα στη Φέγενορντ (5-0) στο Μπερναμπέου.

Ο Χένινγκ Γιένσεν πέτυχε το 300ο γκολ της «βασίλισσας» στις 27 Σεπτεμβρίου 1978, ο Σεμπάστιαν Λοσάδα σημείωσε το 400ο τέρμα στις 7 Νοεμβρίου 1990 στην Αυστρία, ο Γκούτι πέτυχε το 500ο γκολ στο Champions League κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας στις 25 Οκτωβρίου 2000 και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σημείωσε το 600ο τέρμα στις 26 Νοεμβρίου 2003.

Μετά από επτά χρόνια οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης περιμένουν να μάθουν ποιος θα γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στα ρεκόρ του ισπανικού συλλόγου.

Πατήστε εδώ και δείτε το σχετικό βίντεο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x