Stoiximan Super League

Έτοιμος για βήμα προς τους «32»

Χωρίς νέα προβλήματα και μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για πρόκριση στους «32» του Europa League ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Βιγιαρεάλ (20:00) στο γήπεδο της Τούμπας. Στην αποστολή ο Ζουέλα, ποια τα πλάνα του Μάκη Χάβου. Οδηγίες της ΠΑΕ στους φιλάθλους για κόσμια συμπεριφορά.

Χωρίς νέα προβλήματα και μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για πρόκριση στους «32» του Europa League ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Βιγιαρεάλ (20:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λίνο και Σαβίνι, καθώς και στον τιμωρημένο Σνάουτσνερ, ενώ επανέρχονται οι Πάμπλο Γκαρσία και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Φρανσίσκο Ζουέλα, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στην προπόνηση της Τρίτης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Βιεϊρίνια, Βιτόλο και Ζουέλα.

Η πιθανότερη σύνθεση του «Δικεφάλου του Βορρά», σε σύστημα 4-2-3-1, είναι η ακόλουθη: Κρέσιτς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Γκαρσία, Βιτόλο, Φωτάκης ή Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια, Ίβιτς και Σαλπιγγίδης.

Οδηγίες στους φιλάθλους

Ο κίνδυνος τιμωρίας ελλοχεύει σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι και για το λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της δίνει κατευθυντήριες στους φιλάθλους της ομάδας για κόσμια συμπεριφορά στο γήπεδο της Τούμπας, που αναμένεται κατάμεστο. Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον της Villarreal CF για την 4η αγωνιστική των Ομίλων του UEFA Europa League στο γήπεδο της Τούμπας θέλει να επισημαίνει τα εξής:
1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

2. H UEFA απειλεί με αυστηρές ποινές τυχόν επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.

3. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν' αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

4. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.

5. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ . και της UEFA.

6. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.

Στηρίξτε την ομάδα στην φετινή ευρωπαϊκή της «μάχη» όπως μόνο εσείς ξέρετε, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές.

Σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x