Champions League

Την «σκότωσε» ο πρώην…

Την αγαπούσε, δεν την αγαπούσε, πάντως την «σκότωσε». Ο «δικός» της Εντουάρντο, που… τόσα και τόσα έζησαν μαζί, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Άρσεναλ στο 45’ και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή 2-1 για τη νέα του ομάδα, τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο 45'. Στο άλλο ματς του ομίλου (8ος) για την τέταρτη αγωνιστική, η Μπράγκα πήρε το «διπλό» 1-0 στην έδρα της Παρτιζάν με γκολ του Μοϊσές στο 35'.

Την αγαπούσε, δεν την αγαπούσε, πάντως την «σκότωσε».

Ο «δικός» της Εντουάρντο, που… τόσα και τόσα έζησαν μαζί, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Άρσεναλ στο 45’ και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή 2-1 για τη νέα του ομάδα, τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο 45'.

Στο άλλο ματς του ομίλου (8ος) για την τέταρτη αγωνιστική, η Μπράγκα πήρε το «διπλό» 1-0 στην έδρα της Παρτιζάν με γκολ του Μοϊσές στο 35'.

Με αυτό το «τρίποντο» η ουκρανική ομάδα «έπιασε» τους «κανονιέρηδες» στην κορυφή, ενώ από ‘κει και κάτω τα πράγματα έμειναν ως είχαν. Για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, άνοιξε το σκορ ο Γουόλκοτ στο 10’. Πριν σκοράρει ο Εντουάρντο για τη μεγάλη ανατροπή, είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Ίστομοντ με αυτογκόλ στο 28’.

Σαχτάρ Ντόνετσκ- Άρσεναλ 2-1

Ο Γουόλκοτ άνοιξε το σκορ μόλις στο 10’ κι όλα έδειχναν ότι η Άρσεναλ, έπειτα από το 5-1 της προηγούμενης αγωνιστικής, είχε πάρει για τα καλά τον αέρα της Σαχτάρ. Ακόμα κι όταν στο 28’ ήρθε το αυτογκόλ του Ίστμοντ, από τους περισσότερους, θεωρήθηκε τυχαίο γεγονός. Κι όμως δεν ήταν…

Για τον Εντουάρντο δεν έφτανε το γκολ που είχε βάλει την προηγούμενη αγωνιστική στο Έμιρεϊτς. Δεν του έφτανε που σήκωσε όλο το... γήπεδο όρθιο για να τον χειροκροτήσει. Ήθελε να βάλει και το κερασάκι. Τελικά τα κατάφερε. Έστειλε το τόπι στο πλεχτό στο 45’, ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή για τη Σαχτάρ κόντρα στην παλιά του ομάδα και το… πανηγύρισε ξανά με σκυμμένο το κεφάλι. Άραγε τι να σκεφτόταν;



Σαχτάρ Ντόνετσκ (Λουτσέσκου) Αντρέι Πιάτοφ, Τόμας Χούμπσμαν, Ραζβάν Ρατς, Γιάροσλαβ Ρακίτσκι, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Ντάριο Σρνα, Αλεξέι Γκάι, Ροντρίγκες Ζάντσον (73' Ντάγκλας Κόστα), Ουίλιαν, Λουίζ Αντριάνο, ντα Σίλβα Εντουάρντο

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Λούκας Φαμπιάνσκι, Σεμπαστιάν Σκιλασί, Γιοάν Τζουρού, Γκαέλ Κλισί, Εμανουέλ Εμπουέ, Κρεγκ Ίστμοντ (59' Κάρλος Βέλα), Σαμίρ Νασρί, Τζακ Γουίλσαϊρ, Τόμας Ροζίτσκι, Θίο Γουόλκοτ, Νίκλας Μπέντνερ (73' Μαρουάν Σαμάκ)

Διαιτησία: Μάσιμο Μπουσάκα (Ελβετία)
Γήπεδο: «Ντόνμπας Αρίνα»









Παρτιζάν- Μπράγκα 0-1

Το τελευταίο της χαρτί έπαιζε απόψε η Παρτιζάν στην έδρα της κόντρα στην πορτογαλική Μπράγκα, όμως και πάλι φάνηκε πολύ… λίγη. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με σκορ 1-0 και έμειναν στον πάτο της βαθμολογίας του ομίλου, χωρίς βαθμούς. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, το πέτυχε ο Μοϊσές με κεφαλιά στο 35’.


Παρτιζάν (Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς): Βλάντιμιρ Στόικοβιτς, Αλεξάνταρ Μιλίκοβιτς, Μάρκο Γιοβάνοβιτς, Αλεξάνταρ Λαζέφσκι, Μλάντεν Κρστάγιτς, Αλμάνι Μορέιρα, Σάσα Ίλιτς, Ράντοσλαβ Πέτροβιτς, Πιέρ Μπόγια, Κόρδοβα Κλέο, Ίβιτσα Ίλιεφ (78' Μάρκο Στσέποβιτς)

Μπράγκα(Ντομίνγκο Πατσιέντσα): Φελίπε, Σίλβιο, Μοϊσές, Ροντρίγκες, Εκιεζίλε, Αγκουιάρ, Βαντίνιο, Άλαν, Μοσόρο, Σέζαρ, Ματέους

Διαιτητής: Μάρτιν Χάνσον (Σουηδία)
Γήπεδο: «FK Partizan»





Βαθμολογία 8ου ομίλου

1. Άρσεναλ 9
2. Σαχτάρ 9
3. Μπράγκα 6
4. Παρτιζάν 0

Επόμενη αγωνιστική (23/11)

Μπράγκα-Άρσεναλ 21:45
Παρτιζάν-Σαχτάρ Ντόνετσκ 21:45

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x