Μουσική

Notis Sfakianakis: Αποκλειστικά στο sport-fm.gr (WEB TV)

Την Πέμπτη το μεσημέρι ο Νότης Σφακιανάκης παρουσίασε στη σκηνή της «Ιεράς Θέας» τη νέα του δισκογραφική δουλειά, το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας «Ματωμένο Δάκρυ», με τον τίτλο «Χορευτικόν». Στη WEB TV του sport-fm.gr μπορείτε να παρακαλουθήσετε μία αποκλειστική συνέντευξη.

Την Πέμπτη το μεσημέρι ο Νότης Σφακιανάκης παρουσίασε στη σκηνή της «Ιεράς Θέας» τη νέα του δισκογραφική δουλειά, το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας «Ματωμένο Δάκρυ», με τον τίτλο «Χορευτικόν». Χειμαρρώδης, όπως πάντα, σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα που διαδραματίζεται στη χώρα μας, παρουσίασε τους συντελεστές του καινούριου δίσκου, με φόντο την Ακρόπολη, η οποία βρίσκεται πραγματικά σε πρώτο πλάνο από τη σκηνή του μουσικού πολυχώρου, που θα εμφανίζεται από τις 12 Νοέμβρη.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν διευθυντικά στελέχη του «Πρώτου Θέματος», της εφημερίδας από την οποία κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα μέρη της τριλογίας, όπως θα γίνει και με το τρίτο και τελευταίο την προσεχή Κυριακή 7 Νοεμβρίου. Ο Νότης εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να κυκλοφορήσει αυτή τη σειρά δίσκων μέσα από το «Πρώτο Θέμα», με βασικό την καταπολέμηση της πειρατείας στη μουσική. Παράλληλα με την παρουσίαση του «Χορευτικόν» έγινε και η απονομή του πολυπλατινένιου «Ερωτικόν», το οποίο αποτέλεσε το δεύτερο μέρος του «Ματωμένου Δακρύου», μετά το πρώτο το «Ερωτικόν».

Στη WEB TV του sport-fm.gr μπορείτε να παρακαλουθήσετε πλάνα από τη διαδικασία της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του «Χορευτικόν» και φυσικά πλάνα από την απονομή του «Ερωτικόν». Επίσης, μία αποκλειστική συνέντευξη για το sport-fm.gr, στην οποία αναλύει τα της δουλειάς του και όχι μόνο. Αξίζει να την απολαύσετε...

Δείτε εδώ πλάνα απο την παρουσίαση του δίσκου

Επιμέλεια: Λάμπρος Γκαραγκάνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x