Θανάσης Ράλλης

O κακός Τζεμπούρ και κάποιοι που θέλουν να φάνε τον Γιούρκα

Το Heartbreak Hotel ξέρει ποιος θέλει να φάει τον Γιούρκα ενώ κάτι του θυμίζει, κάτι του θυμίζει το καινούργιο λουκ του Τζεμπούρ. Επίσης, πάθος, περιπέτεια, αλήθειες και ψέματα και μία πολύ σημαντική απάντηση.


Πολλά πράγματα στη ζωή κρίνονται από μία ερώτηση. Μία και μοναδική ερώτηση που μπορεί να καθορίσει τα πάντα. Αυτή η ερώτηση διαφέρει για τον καθένα. Μπορεί να έρθει σε διαφορετικό σημείο της ζωής του. Μπορεί να μην καταλάβει καν εκείνη τη στιγμή, το πόσο σημαντική ήταν.

Εγώ είμαι πάντα έτοιμος να δώσω την απάντηση μου όταν έρθει η ώρα. Θα την δώσω στο τέλος του κειμένου.

What does mine say; Sweet!

Υπάρχει μια αλήθεια και υπάρχει και ένα ψέμα. Αυτά τα δύο πάντα πάνε μαζί. Κι αν κάποιος ισχυριστεί ότι λέει μονίμως την αλήθεια, τότε να είναι σίγουρος ότι σε κάποιο σημείο της ζωής του, θα τον αλείψουν με μέλι και θα τον αφήσουν δίπλα σε μία αρκούδα.

Έχω την εντύπωση και διορθώστε με αν κάνω λάθος ότι οι αρκούδες έλκονται από το μέλι.

What does mine say; Dude!

Μία αλήθεια λοιπόν είναι ότι στην Καλιφόρνια αποφάσισαν να θέσουν στην κρίση του κόσμου, την νομιμοποίηση ή όχι της χρήσης μαριχουάνας για λόγους …ψυχαγωγίας. Μια ακόμα αλήθεια είναι ότι οι καλιφορνέζοι που πήγαν στις κάλπες, απέρριψαν την πρόταση. Γούστο τους και καπέλο τους.

Αυτό που μπορώ να πω εγώ για το θέμα, είναι ότι το www.sport-fm.gr, από την Κυριακή που μας πέρασε είχε πληροφορίες για το θέμα. Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε.



Ξέρουν κάτι παραπάνω τα παιδιά στο site;

Don’t Open. Dead inside

Προβληματίστηκα ξεφυλλίζοντας την SPORTDAY. Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ανέφερε χθες ότι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θέλει να φύγει. Σήμερα αναφέρεται ότι ο παίκτης είπε κάτι που θα έπρεπε να προβληματίσει πολύ κόσμο.

Αντιγράφω από τη Sportday

Ενώπιον όλων των παικτών, απευθυνόμενος στον προπονητή του, είπε ότι «κάναμε μια κουβέντα μεταξύ μας και βγήκε στις εφημερίδες. Πώς βγήκε; Το είπες πουθενά;». Ο Νιόπλιας τόνισε ότι το είπε σε αυτούς που πρέπει στην ομάδα και δεν μπορεί να ξέρει ποιος βγήκε. Τότε ο Σεϊταρίδης άρχισε να λέει σε έντονο ύφος: «Εγώ δεν θέλω να φύγω. Κάποιοι θέλουν να με φάνε…

Επειδή έχω τη δυνατότητα, τα μέσα, τις πήγες, τη θέληση, τη γνώση και την μεταφυσική δύναμη, για να πάω το θέμα ένα τεράστιο βήμα παρακάτω, μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι ο Γιούρκας, λέει αλήθεια. Όντως κάποιοι θέλουν να τον φάνε.

Θα μπορούσα να σας γράψω 980 λέξεις γύρω από το θέμα, αλλά προτιμώ να σας δείξω αυτή τη αποκλειστική φωτογραφία.



I've turned the moon into what I like to call a "Death Star”

Ως (μη) σοβαρός συντάκτης που (δεν) σέβεται τον εαυτό του, έψαξα χθες φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου της ΑΕΚ. Το νέο ,γυαλισμένο λουκ του Τζεμπουρ με εντυπωσίασε. Προσπάθησα να θυμηθώ που τον έχω ξαναδεί.

Α! Θυμήθηκα!



The Walking Dead

Αν γουστάρετε τηλεοπτικές σειρές που δεν τις υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και δεν ομιλούν την …Ελληνικήν ή την τούρκική γλώσσα, δείτε το Walking Dead. Μόλις ξεκίνησε, είναι βασισμένο σε κομικ, θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια και έχει ζόμπι. Θέλετε κάτι άλλο;

Α! Δεν λογοκρίνει καθόλου τον εαυτό του και για να προστατέψετε τα παιδιά σας …viewer discretion is advised.

I can hear you screaming… What?

Έφτασε η ώρα να δώσω την απάντηση μου στην σημαντικότερη ερώτηση που μπορεί να μου τεθεί. Όχι, η απάντηση δεν είναι το νούμερο «42», όπως θα τρέχατε να πείτε εσείς οι κακεντρεχείς, που νομίζατε ότι θα αντέγραφα τόσο ξεδιάντροπα το «Γυρίστε τον Γαλαξία με ωτοστόπ» (αν και δεν θα είχα πρόβλημα να το κάνω).

Η απάντησή είναι …ίσως. Και είναι οριστική.

Υ.Γ. Look Alive Sunshine…



Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x