Ευρώπη

Μετανιωμένος ο Μπατίστ (video)

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού, ενεργώντας εντελώς αντιαθλητικά, πάτησε στο κεφάλι(!) τον Σάσο Όζμπολτ στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα για την Ευρωλίγκα. Με την παραίνεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τον αντίπαλο παίκτη και έχει μετανιώσει για την συμπεριφορά του. «Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη ότι έκανα κάτι τέτοιο», τόνισε. Τι δήλωσε το θύμα. Κίνδυνος τιμωρίας για Μπατίστ.

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού, ενεργώντας εντελώς αντιαθλητικά, πάτησε στο κεφάλι(!) τον Σάσο Όζμπολτ στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα για την Ευρωλίγκα.

Με την παραίνεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τον αντίπαλο παίκτη και έχει μετανιώσει για την συμπεριφορά του. «Λυπάμαι πάρα πολύ για ό,τι έγινε και ζητώ συγγνώμη. Ελπίζω να δέχτηκε την απολογία μου, αλλά κι αν δεν το έκανε, θα το κατανοήσω. Δεν ήταν αυτό το πραγματικό μου πρόσωπο, δεν ήμουν εγώ. Ήταν κάτι που ούτε ο ίδιος μπορώ να πιστέψω ακόμη ότι έκανα. Ζήτησα συγνώμη χθες, αλλά θα προσπαθήσω να του μιλήσω και σήμερα, τηλεφωνικά και να του ξαναπώ ένα μεγάλο και ειλικρινές συγνώμη. Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος και λυπάμαι ειλικρινά… Είναι κάτι που δεν έπρεπε να είχε συμβεί», δήλωσε ο Μπατίστ.

Το... θύμα, είπε από την πλευρά του: «Ο Μπατίστ ήρθε, μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε πως δεν το έκανε επίτηδες, αν και κάποιοι που είδαν τη φάση μου είπαν το αντίθετο. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε, θα πρέπει να δω τη φάση. Ευτυχώς δεν έπαθα κάτι σοβαρό».

Ο Μάικ Μπατίστ κινδυνεύει με τιμωρία από την Ευρωλίγκα. Οι διαιτητές δεν τον απέβαλαν με ντισκαλιφιέ, αλλά η Ευρωλίγκα είναι πιθανό να τον τιμωρήσει βάσει βίντεο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x