Ιταλία

Serie A: Συναγερμός στη Ρώμη

Το παιχνίδι της Λάτσιο κόντρα στην Ρόμα είναι αυτό που μαγνητίζει τα βλέμματα στην 10η αγωνιστική της Serie A και σημαίνει συναγερμό στη Ρώμη. Παράλληλα η Ίντερ υποδέχεται την Μπρέσια, ενώ η Μίλαν δοκιμάζεται κόντρα στην Μπάρι. Η αναμέτρηση της Μπολόνια με την Λέτσε είναι αυτή που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής.

Το παιχνίδι της Λάτσιο κόντρα στην Ρόμα είναι αυτό που μαγνητίζει τα βλέμματα στην 10η αγωνιστική της Serie A και σημαίνει συναγερμό στη Ρώμη. Παράλληλα η Ίντερ υποδέχεται την Μπρέσια, ενώ η Μίλαν δοκιμάζεται κόντρα στην Μπάρι. Η αναμέτρηση της Μπολόνια με την Λέτσε είναι αυτή που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής.

Αναλυτικά η αγωνιστική (10η)

Σάββατο, 6/11

Μπολόνια-Λέτσε (19:00)

Η Μπολόνια υποδέχεται την Λέτσε στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία με την Ίντερ θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς για να ανέβει στη βαθμολογία. Εκτός θα είναι ο Εσπόζιτο. Από την άλλη πλευρά η Λέτσε μετά την «τεσσάρα» από την Μίλαν θέλει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα. Εκτός οι Ρεγκινιουσεν, Φαμπιάνο.

Ίντερ-Μπρέσια (21:45)

Η Ίντερ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την «λευκή» ισοπαλία με την Μπολόνια, υποδέχεται την Μπρέσια με τον Ράφα Μπενίτεθ να έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα εκτός θα είναι οι Μουντάρι, Σέζαρ, Στάνκοβιτς, Μαρίγκα, Μότα, Καμπιάσο και Σουάζο. Από την άλλη πλευρά θα απουσιάσουν οι Μαρέκο και Σερένι.

Κυριακή, 7/11 (16:00)

Φιορεντίνα-Κιέβο (13:30)

Η Φιορεντίνα για ένα ακόμα παιχνίδι έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς δεν υπολογίζει τους Φρέι, Βάργκας, Γιόβετιτς, Τζανέτι και Φελίπε. Από την άλλη πλευρά η Κιέβο μετά τη νίκη επί της Κατάνια θέλει ένα ακόμα τρίποντο. Εκτός θα είναι Λουτσιάνο, Πελισιέρ και Φερνάντες.

Μπάρι-Μίλαν

Η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μετά την ισοπαλία με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, ψάχνει το τρίποντο κόντρα στην Μπάρι. Ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν υπολογίζει στους Ονιέγου, Όντο, Μπονέρα και Μπόατεγκ. Από την άλλη πλευρά οι Ρομέρο, Ράτζι, Μασιέλο και Νεσούνο είναι εκτός.

Γιουβέντους-Τσεζένα

Η «Γιούβε» υποδέχεται την Τσεζένα, έχοντας πάρα πολλές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα οι Μπουφόν, Τραορέ, Ρινάουλντο, Γκριγκέρα, Ιακουίντα, Μάνιγκερ, Κιελίνι, Ντε Τσέγκλιε είναι εκτός. Από την άλλη πλευρά οι Μπουντάν, Κασέτα και Κολούτσι δεν υπολογίζονται.

Λάτσιο-Ρόμα

Το ντέρμπι της αγωνιστικής γίνεται στην Ρώμη. Οι Λατσιάλοι μετά την ήττα από την Σαμπντόρια θέλουν μια νίκη για να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών αλλά και να γίνουν τα αφεντικά στην πόλη. Εκτός είναι οι Μεγκνί, Κουάντρι και Μπιάβα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ρανιέρι στα στερηθεί των υπηρεσιών των Τότι, Ταντέι, Μπουρντίσο, Οκάκα και Μπρίγκι.

Νάπολι-Πάρμα

Η Νάπολι υποδέχεται την Πάρμα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από την ισοπαλία με την Φιορεντίνα, δεν υπολογίζουν τον Λουκαρέλι. Από την άλλη πλευρά η Πάρμα θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα οι Γκαλόπα, Παλόσκι και Παβαρίνι είναι εκτός.

Σαμπντόρια-Κατάνια

Η Σαμπντόρια μετά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις υποδέχεται την Κατάνια ψάχνοντας τη νίκη για να συνδυάσει τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Λάτσιο. Οι Ροσίνι, Σεμιόλι και Πότζι θα είναι εκτός. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν στους Αγκουστίν, Σπόλι, Καπουάνο, Λεντέσμα και Τερλίτζι.

Ουντινέζε-Κάλιαρι

Η Ουντινέζε ψάχνει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Τζένοα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κάλιαρι. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα μετά την «λευκή» ισοπαλία με την Παλέρμο. Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν τους Μπάστα, Φαρονέτι, Άμπντι. Στην αντίπερα όχθη ο Μπισόλι δεν θα έχει στα πλάνα του, τους Ραγκάτσου, Πισάνο, Λατζάρι.

Παλέρμο-Τζένοα (21:45)

Το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην Παλέρμο και την Τζένοα. Οι γηπεδούχοι μετά το 0-0 με την Κάλιαρι θέλουν το τρίποντο. Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα βοηθήσουν οι Λιβεράνι Ερνάντεζ και Καροτζιέρι. Αντίθετα στην Τζένοα μετά τη νίκη κόντρα στην Ουντινέζε θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών. Εκτός θα είναι οι Γιάνκοβιτς, Ρούντολφ, Παλάσιο, Σκούλι, Τσίκο και Πανταλίνο.

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Σάββατο 10/11

Μίλαν – Παλέρμο
Μπρέσια – Γιουβέντους
Κάλιαρι – Νάπολι
Κατάνια – Ουντινέζε
Τσεζένα – Λάτσιο
Κιέβο – Μπάρι
Τζένοα – Μπολόνια
Λέτσε – Ίντερ
Ρόμα – Φιορεντίνα

Κυριακή 11/11

Πάρμα - Σαμπντόρια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x