Stoiximan Super League

Νέα συνάντηση κορυφής

Γύρω από την μεταβίβαση της «Θρύλος ΑΕ», τις λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ, αλλά και γενικά τα αγωνιστικά θέματα του Ολυμπιακού, περιστράφηκε η συζήτηση στο ραντεβού που είχαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Αγωνία για Ιμπαγάσα. Υπάρχουν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Γύρω από την μεταβίβαση της «Θρύλος ΑΕ», τις λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ, αλλά και γενικά τα αγωνιστικά θέματα του Ολυμπιακού, περιστράφηκε η συζήτηση στο ραντεβού που είχαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Ολοένα και αυξάνονται οι συναντήσεις των δύο ανδρών το τελευταίο διάστημα. Ο μεγαλομέτοχος με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» τα είπαν το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου, συζητώντας για αρκετά από τα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Αγωνία για Ιμπαγάσα

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Άριελ Ιμπαγάσα περιμένουν με αγωνία στον Ολυμπιακό. Στην χθεσινή προπόνηση, ο Αργεντινός άσος υπέστη θλάση α' βαθμού στον τετρακέφαλο και αν επαληθευθεί η αρχική εκτίμηση, τότε θα βγει νοκ-άουτ για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Υπάρχει όμως ο φόβος να μείνει εκτός μέχρι και ένα μήνα! Με δεδομένο πως θα λείψει από τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη», ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται άμεσα να βρει τον αντικαταστάτη του. Το πιθανότερο είναι το κενό του να καλυφθεί από τον Μοϊσές, ο οποίος με αντίπαλο την Ηλιούπολη στο Κύπελλο έκανε την επανεμφάνισή του.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Πανιώνιο:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει του αυριανού (Σάββατο 6/11) αγώνα του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της SUPER LEAGUE με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» και θα αρχίσει στις 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τις θύρες 17 και 25, με ώρες διάθεσης από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x