Ευρώπη

Δεν θα τιμωρηθεί ο Μπατίστ

Γλιτώνει την τιμωρία από την Euroleague, για το αντιαθλητικό χτύπημα στο Όζμπολτ, ο Μάικ Μπατίστ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοργανώτρια αρχή δεν θα επιβάλλει ποινή στον Αμερικανό του «τριφυλλιού» για το περιστατικό που συνέβη στην αναμέτρηση με την Ολίμπια για την τρίτη αγωνιστική, την Πέμπτη. Κι αυτό γιατί οι διαιτητές δεν έγραψαν κάτι στο φύλλο αγώνα ενώ δεν απέβαλαν τον 33χρονο πάουερ φόργουορντ, αλλά τον χρέωσαν με αντιαθλητικό φάουλ.

Γλιτώνει την τιμωρία από την Euroleague, για το αντιαθλητικό χτύπημα στο Όζμπολτ, ο Μάικ Μπατίστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοργανώτρια αρχή δεν θα επιβάλλει ποινή στον Αμερικανό του «τριφυλλιού» για το περιστατικό που συνέβη στην αναμέτρηση με την Ολίμπια για την τρίτη αγωνιστική, την Πέμπτη. Κι αυτό γιατί οι διαιτητές δεν έγραψαν κάτι στο φύλλο αγώνα ενώ δεν απέβαλαν τον 33χρονο πάουερ φόργουορντ, αλλά τον χρέωσαν με αντιαθλητικό φάουλ.

Επιπρόσθετα, η Euroleague, δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει χρήση video του αγώνα, ενώ οι Σλοβένοι από την πλευρά τους δεν επιθυμούν να κυνηγήσουν το θέμα. Άρα, όπως όλα δείχνουν, ο Μπατίστ δεν κινδυνεύει να τιμωρηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x