Stoiximan Super League

Τα (12) «λιοντάρια» και η… πανούκλα!

Μία ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία προσέφεραν οι παίκτες του Πανσερραϊκού στους… δώδεκα οπαδούς τους, οι οποίοι, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής, βρέθηκαν στο πλευρό τους, στις εξέδρες του γηπέδου του Αστέρα στην Τρίπολη. Τα «λιοντάρια», αν και αγωνίστηκαν από το 49’ με δέκα παίκτες, επικράτησαν 2-0 στην έδρα της ομάδας της Πελοποννήσου, η οποία απέδειξε, για ακόμη μία φορά ότι στα εκτός μπορεί να είναι «κούκλα», στο «σπίτι» της όμως είναι… πανούκλα.

Μία ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία προσέφεραν οι παίκτες του Πανσερραϊκού στους… δώδεκα οπαδούς τους, οι οποίοι, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής, βρέθηκαν στο πλευρό τους, στις εξέδρες του γηπέδου του Αστέρα στην Τρίπολη.

Τα «λιοντάρια», αν και αγωνίστηκαν από το 49’ με δέκα παίκτες, επικράτησαν 2-0 στην έδρα της ομάδας της Πελοποννήσου, η οποία απέδειξε, για ακόμη μία φορά ότι στα εκτός μπορεί να είναι «κούκλα», στο «σπίτι» της όμως είναι… πανούκλα.

Χωρίς εντός έδρας νίκη για φέτος παραμένει η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, η οποία διαμαρτύρεται για γκολ που δεν μέτρησε στο 4’. Από την άλλη, για την ομάδα του Κοκότοβιτς, σκόραραν οι Παντελιάδης (21’) και Γεωργιάδης στο 51’.



Για τους γηπεδούχους δεν μέτρησε -πιθανότατα- κανονικό γκολ στο 4’. Ο Ροζέριο επιχείρησε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κι αφού έσκασε στο έδαφος, φάνηκε να έχει περάσει τη γραμμή. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι, υπογράφοντας άθελά του την… καταδίκη του Αστέρα.

Η φάση δεν ήταν ξεκάθαρη και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, ότι η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή. Όμως, οι γηπεδούχοι, αμφισβήτησαν έντονα την απόφαση του διαιτητή, αποπροσανατολίστηκαν και έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους.

Οι παίκτες του Κοκότοβιτς επωφελήθηκαν της κατάστασης κι άρχισαν να απειλούν με αντεπιθέσεις. Στο 28΄, αυτή τους η τακτική απέφερε καρπούς και ο Παντελιάδης άνοιξε το σκορ. Ο Αστέρας συνέχισε να απολαμβάνει τον… ύπνο του δικαίου μέχρι οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια, ενώ ο Πανσερραϊκός έκατσε πάνω στο προβάδισμά του.

Στην επανάληψη, ο Άμο, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 49’ και από ‘κει κι έπειτα όλα πήραν… φωτιά. Ο Αστέρας βγήκε στην επίθεση και μη αναλογιζόμενος τις συνέπειες, δέχθηκε δεύτερη… σφαλιάρα, αυτή τη φορά πιο ηχηρή. Στο 51', ο Γεωργιάδης επωφελήθηκε του τραγικού λάθους του Φυτανίδη και σημείωσε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι μέχρι να συνέλθουν, το ματς είχε φτάσει στο 65’. Τα 25΄ όμως που τους είχαν απομείνει, αποδείχθηκαν λίγα. Η πίεση που άσκησαν στην εστία του Ράντμαν, βομβαρδίζοντάς την με αλλεπάλληλες ευκαιρίες, ήταν ασφυκτική. Κι όμως, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το θριαμβευτικό «διπλό» των Σερραίων.

Το φιλμ του αγώνα



Αστ. Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης (Τσαμπουρής 52'), Ορόθκο, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Αράς, Καρέρα (Φορτούνης 46'), Μπαστία (Ουντότζι 55'), Λαδάκης, Ροζέριο, Ρομπέρτο

Στον πάγκο: Κονσεϊσάο, Αναστασόπουλος, Φράνκου, Πιπίνης

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άμο, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς (80' Τριανταφύλλου), Παντελιάδης, Νταλέ, Μαβέλε, Σουμπίνιο (82'Ανάκογλου), Λεοζίνιο (56' Βοσκόπουλος) , Αλβάρες

Στον πάγκο: Νοβότα, Γαλανόπουλος, Μουσικάκης,

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Κουρομπίλια (Καρδίτσας)





Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x