Stoiximan Super League

Σολάκης, ο εκπορθητής!

Έπιασε από το… λαιμό την -σε κατάσταση πολιορκίας- Κέρκυρα, αλλά μία ολόκληρη ώρα δεν μπορούσε, όχι να σκοράρει, αλλά ούτε φάση να δημιουργήσει. Στο 61', όμως, ο… εκπορθητής, Ηλίας Σολάκης, έπειτα από μία φανταστική σέντρα από δεξιά του Ούμπιντες, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με εξαιρετικό πλασέ έδωσε μία σπουδαία νίκη (1-0) στον Ολυμπιακό Βόλου. Την πρώτη του, μάλιστα, απέναντι στους Φαίακες στην έδρα του! Με 10 ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Σανκαρέ.

Έπιασε από το… λαιμό την -σε κατάσταση πολιορκίας- Κέρκυρα, αλλά μία ολόκληρη ώρα δεν μπορούσε, όχι να σκοράρει, αλλά ούτε φάση να δημιουργήσει.

Στο 61', όμως, ο… εκπορθητής, Ηλίας Σολάκης, έπειτα από μία φανταστική σέντρα του Ούμπιντες, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με εξαιρετικό πλασέ έδωσε μία σπουδαία νίκη (1-0) στον Ολυμπιακό Βόλου.

Την πρώτη του, μάλιστα, απέναντι στους Φαίακες στην έδρα του!

Με 10 ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Σανκαρέ.



«Μέλι μέλι…

Καταιγιστικός ήταν ο ρυθμός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όχι, όμως και από τις δύο ομάδες… Στα πρώτα (κυρίως) 20 λεπτά, μόνο ο Ολυμπιακός Βόλου υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο του «Πανθεσσαλικού». Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έπιασε από το… λαιμό τους Φαίακες, οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση… πολιορκίας.

…και τηγανίτα τίποτα»

Ωστόσο, οι Βολιώτες, παρότι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήλεγχαν το παιχνίδι, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την εστία Κωνσταντόπουλου. Ουσιαστικά, δεν απείλησαν καθόλου τον Έλληνα γκολκίπερ, εκτός από δύο φοβερά σουτ του Μαρτίν στο 5' και στο 43' (το πρώτο πέρασε άουτ, το δεύτερο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας).

Αντίθετα, οι Θεσσαλοί θα μπορούσαν να βρίσκονται ακόμα και πίσω στο σκορ, αλλά στο 44', το φοβερό σουτ του Επστάιν με το αριστερό, εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Γιακούποβιτς, ο οποίος έπεσε και απομάκρυνε τον κίνδυνο…

Ίδια εικόνα

Ίδια κι απαράλλαχτη ήταν η εικόνα του αγώνα και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι παίκτες του κ. Τσιώλη προσπαθούσαν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ -που έψαχναν από την έναρξη του αγώνα- αλλά δεν τα κατάφερναν και η νευρικότητά τους αυξανόταν.

Λύτρωση!

Τελικά, το γκολ ήρθε για τους Βολιώτες στο 61' από τον Ηλία Σολάκη! Ο «γερόλυκος» του Βόλου, έπειτα από μία φανταστική σέντρα από δεξιά του Ούμπιντες, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με εξαιρετικό πλασέ, άνοιξε το σκορ (1-0)!

Η Κέρκυρα στη συνέχεια βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, ενέτεινε την πίεση της από το 83' και έπειτα, όταν ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε με 10, λόγω της αποβολής του Σανκαρέ για χτύπημα εκτός φάσης στον Μακρή, αλλά δεν τα κατάφερε, τελικά.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Αλβάρεζ, Μαρτίν (76' Κάστρο), Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Ζέλεσι, Ρόκας (45' Καπετάνος), Ούμπιντες, Μόνχε, Σολάκης (67' Μπρέσκα)

Στον πάγκο: Ρόκα, Τομάς, Ψυχογιός, Κάστρο, Μητρόπουλος

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος (85' Δεινόπαπας), Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Καλαντζής (62' Γιάντσης), Επστάιν, Στολτίδης, Μακρής, Τσίγκας, Χαμπλ (54' Φλαβίνιο), Γκουστάβο

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Ιωάννου, Μάρκοβιτς, Μακρυδημήτρης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βασίλης Παμπορίδης (ΕΠΣ Κιλκίς), με βοηθούς τους Μπαλτά και Φραγκιαδάκη
ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x