Γερμανία

«Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Γκέκας»

Ικανοποιημένος από την πορεία του Φάνη Γκέκα στο γερμανικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Χέριμπερτ Μπρούχαγκεν, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Ο πρόεδρος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έπλεξε το εγκώμιο του Λαρισαίου επιθετικού, ο οποίος χθες στην Bundesliga.

Ικανοποιημένος από την πορεία του Φάνη Γκέκα στο γερμανικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Χέριμπερτ Μπρούχαγκεν, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Ο πρόεδρος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έπλεξε το εγκώμιο του Λαρισαίου επιθετικού, ο οποίος χθες έφτασε τα έντεκα γκολ στην Bundesliga.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που κάνει ο Φάνης έως τώρα. Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι η καλύτερη μεταγραφή επί των ημερών μου», ανέφερε αρχικά ο κ. Μπρούχαγκεν και πρόσθεσε: «Κάθε αγωνιστική λέω "δεν μπορεί, θα σταματήσει", αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ισα ίσα. Βάζει ακόμα περισσότερα. Είναι φαινόμενο».

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος της Άιντραχτ τόνισε: «Αν υπάρχουν κι άλλοι Ελληνες σαν τον Φάνη και τον Γιώργο (Τζαβέλλα), θα τους πάρω».

Δείτε τα χθεσινά γκολ του Γκέκα



Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x