Stoiximan Super League

Καβάλα-ΠΑΟΚ 0-1 (Τελικό)

Το γκολ του Γκαρσία στο 13' ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ απέναντι στην Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη», στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Βροχερός ο καιρός, βαρύς ο αγωνιστικός χώρος. Περίπου 3.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ στις εξέδρες, γύρω στους 2.500 οι φίλοι των γηπεδούχων.

Το γκολ του Γκαρσία στο 13' ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ απέναντι στην Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη», στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Βροχερός ο καιρός, βαρύς ο αγωνιστικός χώρος. Περίπου 3.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ στις εξέδρες, γύρω στους 2.500 οι φίλοι των γηπεδούχων.



95' Λήξη της αναμέτρησης.

91' Αλλαγή για την Καβάλα. Στη θέση τουΠετκάκης μπήκε ο Ενόκ.

90' Κίτρινη κάρτα στον Φιλομένο.

89’ Τεράστια ευκαιρία για την Καβάλα. Ο Ογκμπέτσε έπιασε μία δυνατή κεφαλιά, από σέντρα που βγήκε από δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κρέσιτς.

86’ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Σνάουτσνερ ο Σακελλαρίου.

83’ Καλό σουτ από τον Ογκμπέτσε, η μπάλα στην αγκαλιά του Κρέσιτς.

81’ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Φωτάκη ο Φιλομένο

81’ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Καρντόσο ο Ντικρόκ,

77’ Ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ονουάτσι τραυματίστηκε και ήταν πεσμένος στο χορτάρι, οι παίκτες του ΠΑΟΚ σταμάτησαν να αγωνίζονται, όμως ο Αμπντούν πήρε την μπάλα και συνέχισε το παιχνίδι, βγάζοντας μία επικίνδυνη σέντρα από αριστερά. Γκολ δεν μπήκε, όμως ο Μπουσαϊντί ζήτησε το λόγο από τον Αμπντούν για την ενέργειά του. Αφού οι δύο παίκτες αντάλλαξαν μερικά «γαλλικά», ο μεσοεπιθετικός των «αργοναυτών» δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

73’ Κίτρινη κάρτα στον Τόμασιτς

69’ Αλλαγή για την Καβάλα. Στη θέση του Βουτσίσεβιτς ο Ναζλίδης

66’ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Σαλπιγγίδη ο Μουσλίμοβιτς

65’ Δυνατό σουτ του Ελ Ζαρ, απέκρουσε ο Γκαλίνοβιτς

62’ Κίτρινη κάρτα στον Ογκμπέτσε

57’ Σουτ από μακριά από τον Βιεϊρίνια, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γκαλίνοβιτς.

52’ Βελτιωμένη έχει παρουσιαστεί η Καβάλα στην επανάληψη, χωρίς ωστόσο να έχει βρει ανοιχτούς διαδρόμους στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

50’ Σουτ από τον Ντιε, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κρέσιτς. Αυτό, ουσιαστικά, ήταν το πρώτο σουτ στην αναμέτρηση για τους γηπεδούχους.

47’ Κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο

46' Έναρξη δεύτερου μέρους

Καθολική ήταν η υπεροχή του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, αφού, αν και προηγείτο, δημιούργησε ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά του. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν έχουν βρει ρυθμό, τα τελευταία λεπτά προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προβλημάτισαν τον Κρέσιτς.

43’ Κίτρινη κάρτα στον Φωτάκη

32’ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια έβγαλε τη σέντρα από αριστερά για το κεφάλι του Φωτάκη, όμως ο τελευταίος δεν κατάφερε με κεφαλιά- ψαράκι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

24’ Κίτρινη κάρτα στον Μπουσαϊντί.

19’ Πιέζει ο ΠΑΟΚ για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Ελ Ζαρ δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από πολύ μακριά, αλλά και πάλι ο Γκαλίνοβιτς, με εντυπωσιακό τρόπο, είπε «όχι».

16’ Τεχνικό και δυνατό σουτ από τον Σαλπιγγίδη εκτός περιοχής, ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά και έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

13’ ΓΚΟΛ 0-1 ο ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία δοκίμασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Καρντόσο, άλλαξε πορεία μπερδεύοντας τον Γκαλίνοβιτς και κατέληξε στα δίχτυα.

9’ Κίτρινη κάρτα στον Καρντόσο για σκληρό μαρκάρισμα στον Ελ Ζαρ.

5’ Παιχνίδι αναγνωριστικού χαρακτήρα σε αυτά τα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα, αν και μέχρι στιγμής, δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην περιοχή των γηπεδούχων.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



ΚΑΒΑΛΑ: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (91' Ενόκ), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο (81' Ντικρόκ), Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιε, Ονουάτσι, Βουτσίσεβιτς (69' Ναζλίδης)

Στον πάγκο: Βαγιέχο, Σιόντης, Αλεξάντροβιτς, Ενόκ, Θεοδωρέλλης

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (66' Μουσλίμοβιτς), Κοντρέρας, Φωτάκης (81' Φιλομένο) , Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ (87' Σακελλαρίου)

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Μαλεζάς, Ζουέλα, Ολιβέιρα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπιτσίδης (Θράκης), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»



* Αν είναι έτσι οι υπηρεσιακοί… Η ταμπέλα του «προσωρινού» παραμένει στον Μάκη Χάβο -μαζί, όμως, παραμένει και η μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη! Μετά την τεράστια νίκη με τη Βιγιαρεάλ, ο «δικέφαλος»… πετάγεται μέχρι την Καβάλα και ψάχνει να συνεχίσει το μίνι σερί (Πανιώνιο, Εργοτέλη) που έχει ξεκινήσει και στο πρωτάθλημα. Παρένθεση, δε, στο δικό τους αήττητο τέτοιο (που έτρεχε από την πρεμιέρα) θέλουν να κάνουν οι «Αργοναύτες» το προηγούμενο ματς στις Σέρρες.

* Μέχρι την τελευταία στιγμή είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Ζαν Κλοντ Νταρσβίλ ο προπονητής της Καβάλας, Ντράγκαν Οκούκα. Ο Γάλλος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ακολουθεί ειδική αγωγή και θα η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

* Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Σέρβος τεχνικός, αποτελείται από τους: Γκαλίνοβιτς, Σιόντη, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκοβιτς, Καρντόσο, Ντιέ, Αμπντούν, Ονουάτσι, Νταρσεβίλ, Ογκμπέτσε, Λόπεζ Βαγιέχο, Αλεξάντροβιτς, Ντικρόκ, Βουτσίσεβιτς, Θεοδωρέλλη, Ναζλίδη, Γιάννου, Δρόσο, Πετκάκη, Αυλωνίτη.

* Ο Μάκης Χάβος άφησε πάλι εκτός αποστολή τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, τους Αθανασιάδη και Μπαλάφα, καθώς και τους τραυματίες Ίβιτς, Λίνο και Σαβίνι.

* Ο Έλληνας τεχνικός πήρε 19 παίκτες στην αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε τέσσερις από τους πέντε επιθετικούς της ομάδας. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Καβάλα: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Ζουέλα, Βιτόλο, Γκαρσία, Φιλομένο, Βιεϊρίνια, Φωτάκης, Ελ Ζαρ, Κριστιάνο, Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς, Παπάζογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x