Stoiximan Super League

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1 (Τελικό)

Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό στο Περιστέρι. Προηγείται 1-0 το ''τριφύλλι'' με γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 69'. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα, που γίνεται στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Προηγείται 1-0 το ''τριφύλλι'' με γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 69'.

Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα, που γίνεται στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.



93' Λήξη του παιχνιδιού.

92' Κίτρινη κάρτα στον Μελισσά για φάουλ πάνω στον Σισέ.

90' Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

87' Σουτ του Περόνε, η μπάλα θα βρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

85' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Χριστοδουλόπουλος θα αφήσει τη θέση του στον Ιωαννίδη.

83' Σουτ του Σιμάο, η μπάλα αρκετά μακριά από το δοκάρι του Μιχαηλίδη.

79' Σέντρα σουτ του Σισέ, η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το δοκάρι του Μιχαηλίδη.

77' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Καραλής στη θέση του Τάτου.

69' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Ατομική προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου από τα αριστερά και σουτ με το δεξί, η μπάλα στα δίχτυα

69' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Περόνε αντί του Καμαρά.

68' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Καμαρά να πλασάρει πάνω από τον Τζόρβα και τον Ζιλμπέρτο να διώχνει.

60' Διπλή ευκαιρία μέσα σε ένα λεπτό για τους ''πράσινους''. Πρώτα ο Χριστοδουλόπουλος κάνει καλό σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει και στη συνέχεια ο Γκαρσία απείλησε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, αναγκάζοντας τον Μιχαηλίδη να διώξει εντυπωσιακά.

57' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης αντί του Γκοβού.

55' Καλή κεφαλιά του Σισέ, στα χέρια του Μιχαηλίδη.

54' Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σπυρόπουλος βγαίνει με πρόβλημα στη μέση και στη θέση του μπαίνει ο Μαρίνος.

48' Την ευκαιρία να πετύχει ένα σπάνιο γκολ χάνει ο Σισέ. Ο Κατσουράνης βγάζει μπαλιά 40 μέτρων και ο Γάλλος στην καρδιά της περιοχής, πιάνει με τη μια το σουτ πριν η μπάλα σκάσει, αλλά τη στέλνει ελάχιστα άουτ.

47' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Καμαρά.

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους.

45'+1' Λήξη του πρώτου μέρους.

45' Ένα λεπτό θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

42' Ωραία προσπάθεια του Βύντρα από δεξιά και παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, στο πρώτο δοκάρι δεν μπορεί να κάνει κάτι ο Γκοβού.


Καθώ πλησιάζουμε στο τέλος του ημιχρόνου, έχει παγιωθεί η εικόνα του ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει κατοχή, όμως τα ατομικά λάθη των παικτών του δεν του επιτρέπουν να πετύχει κάτι στον δημιουργικό τομέα. Ο Ατρόμητος έχει πλεόν παθητικό ρόλο, με όλους τους ποδοσφαιριστές του Δώνη, πλην του Καμαρά, να περιμένουν πίσω από τη σέντρα.

Το ''τριφύλλι'' πλέον έχει τα ηνία του αγώνα, ενώ ο Ατρόμητος αρκείται σε αντεπιθέσεις.

21' Από το χτύπημα κόρνερ του Γκαρσία, ο Σισέ κάνει γυριστό σουτ, αλλά λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή διώχνει ο Μπρίτο.

20' Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς. Ο Γκαρσία κάνει σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στον Νεμπεγλέρα και φεύγει κόρνερ.

19' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Μελισσάς αντικαθιστά τον Βινιάλ, ο οποίος αποχωρεί λόγω τραυματισμού, σφού έπαθε τραυματισμού.

Καλύτερα στέκεται ο Ατρόμητος στα πρώτα λεπτά. Οι ''πράσινοι'' δεν έχουν μπει δυνατά στο ματς, αντίθετα από τους γηπεδούχους που δείχνουν διάθεση και προσπαθούν να επιτεθούν από τα πλάγια.

7' Πρώτο κόρνερ για την ομάδα του Περιστερίου, ο Τάτος θα κάνει ένα αδύναμο πλασέ που θα εξουδετερώσει εύκολα ο Τζόρβας.

5' Τίποτα ιδιαίτερο σε αυτά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που προσπαθούν να βγουν μπροστά.

1' Έναρξη του αγώνα. Στην σέντρα ο Παναθηναϊκός.



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Μπαζίνισκι, Βινιάλ (19' Μελισσάς), Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Τάτος(77' Καραλής), Σαγκανόφσκι, Μπρίτο, Καμαρά (67' Περόνε).

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Μπάλλας, Φαβάλι,Καραγκούνης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (54' Μαρίνος), Καντέ, Κατσουράνης, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλοπουλος(85' Ιωαννίδης), Γκαρσία, Γκοβού (57' Καραγκούνης), Σισε.

Στον πάγκο: Καρνεζης, Σαριέγκι, Πλεσί, Πετρόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου



Στέργος Μαρίνος και Βασίλης Αλεξούδης, επιστρέφουν σε γνωστά λημερια ως αντίπαλοι και χαιρετούν εγκάρδια παλιούς φίλους στο Περιστέρι.

Στις 17:55 έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, αυτή των γηπεδούχουν περίπου είκοσι λεπτά νωρίτερα.

Δηλώσεις του Βαγγέλη Νάστου φιλοξενούνται στο match program του αγώνα:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί παίζουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας που είναι δεύτερος στην βαθμολογία αυτή την στιγμή. Εμείς, όμως, θα δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο γιατί το χρειαζόμαστε και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους».


Το νου στην «καρδάρα με το γάλα»! Μετά από μια… αντιφατική εβδομάδα (με τη νίκη επί του Ολυμπιακού να τον κρατάει «με τα μπούνια» στο κόλπο του τίτλου και την ισοπαλία με τη Ρούμπιν να «ψαλιδίζει» τις ελπίδες για πρόκριση στο Champions League) ο Παναθηναϊκός θέλει να διαφυλάξει την αλλαγή κλίματος που έφερε η νίκη επί του «αιωνίου»! Εμπόδιο στα… σχέδια ο Ατρόμητος, που θα ψάξει το (πρώτο μετά από τέσσερα ματς) «τρίποντο», με το οποίο θα «ξεκολλήσει» από την προτελευταία θέση.

Μια νίκη με 1-0 στις 3/12/2005 έχει πετύχει ο Ατρόμητος σε εννέα εντός έδρας αγώνες κόντρα στον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά του το «τριφύλλι» έχουν έξι νίκες και μάλιστα σε αυτά τα ματς σημείωσε 17 γκολ, ενώ δέχθηκε μόλις ένα! Δύο παιχνίδια έληξαν με ισοπαλία.

Τον Σίντνεϊ Γκοβού σκέφτεται να ξεκινήσει βασικό στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Νίκος Νιόπλιας, αν και πιθανότητες έχει και ο Μαρίνος. Ο Γάλλος επιθετικός δεν ήταν καλός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στο Καζάν, αλλά το μεγάλο πλεονέκτημα του έναντι του Έλληνα νεαρού παίκτη είναι οι περισσότερες επιθετικές αρετές που έχει. Λίγο ως πολύ οι άλλες θέσεις στην 11άδα είναι καθορισμένες. Με τον τραυματισμό του Μπουμσόνγκ ο Νιόπλιας θα οπισθοχωρήσει τον Κατσουράνη στην άμυνα, με τον Έλληνα διεθνή να είναι ο παρτενέρ του Καντέ στο κέντρο της. Στα δύο άκρα θα βρίσκονται για άλλη μια φορά οι Σπυρόπουλος και Βύντρα. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σιμάο. Στο ένα άκρο ο Γκαρσία, στο άλλο -πιθανότατα- ο Γκοβού, ο Χριστοδουλόπουλος ανάμεσά τους και στην κορυφή της επίθεσης ο Σισέ.

Η αποστολή του Ατρομήτου αποτελείται από τους Μιχαηλίδη, Καραγκιολίδη, Νάστο, Βινιάλ, Ολιβέιρα, Μπρίτο, Περόνε, Καμαρά, Καραγκούνη, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκη, Νεμπεγλέρα, Τάτο, Καραλή, Φαβάλι, Μελισσά, Μπάλλα, Σαγκανόφσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x