Με πρόταση μομφής απειλεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη η ΠΑΕ ΑΕΚ! Η διοίκηση της «Ένωσης» έστειλε στη Σούπερ Λίγκα επιστολή με την οποία εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη στάση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού αναφέροντας πως εκμεταλλεύεται τη θέση του ως προέδρου της διοργανώτριας αρχής προς όφελος των «ερυθρολεύκων».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναφέρονται κυρίως στις επισκέψεις του κ. Μαρινάκη στα αποδυτήρια διαιτητών, αλλά και τις δηλώσεις του για τη διαιτησία μετά από αγώνες.

Οι «κιτρινόμαυροι» καθιστούν σαφές πως αν συνεχιστεί κάτι τέτοιο, θα καταθέσει πρόταση μομφής και θα θέσει ζήτημα αλλαγής προέδρου στην ηγεσία της Σούπερ Λίγκας.

Η επιστολή της ΑΕΚ θα είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν το μεσημέρι της Τρίτης (16:00) στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, η ΑΕΚ δεν είναι μόνη της σε αυτή την ιστορία, αλλά έχει κι άλλους υποστηρικτές. Είναι άλλωστε δεδομένο πως αρκετές ΠΑΕ φέρονται έντονα δυσαρεστημένες με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τη χρήση που κάνει στην ιδιότητα του ως πρόεδρος της διοργανώτριας.

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.
TAGS: A.E.K.