Stoiximan Super League

Αγωνία για Σπυρόπουλο!

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Νίκου Σπυρόπουλου στο παιχνίδι με την Λάρισα. Ο διεθνής αριστερός μπακ έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη με αποτέλεσμα να παραμένει αδιευκρίνιστο εάν θα καταφέρει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Επανέρχονται την άλλη εβδομάδα Νίνης, Λέτο και Μπουμσόνγκ.

Δυσοίωνα μηνύματα για τη συμμετοχή του Νίκου Σπυρόπουλου στο παιχνίδι με την Λάρισα βγήκαν σήμερα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής αμυντικός έκανε ατομικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα να παραμένει αδιευκρίνιστο εάν θα καταφέρει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο διεθνής αμυντικός ένιωσε πόνους στα πλευρά στο ματς με τον Ατρόμητο και δεν προπονείται κανονικά, κάτι που όσο συνεχίζεται, τότε, θα μειώνονται και οι πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή. Πάντως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μπει σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη, κάτι που αν συμβεί θα είναι διαθέσιμος για το Σάββατο.

Απόντες από το παιχνίδι με τη Λάρισα θα είναι οι Σεμπαστιάν Λέτο και Σωτήρης Νίνης, ωστόσο την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψουν στις επάλξεις. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Ζαν Αλέν Μπουμσονγκ ο οποίος ταλαιπωρείται από μια θλάση, αλλά από τη Δευτέρα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι που σημαίνει πως προλαβαίνει τους αγώνες με Ηρακλή και Μπαρτσελόνα που ακολουθούν.

Οι παίκτες επιδόθηκαν σε παιχνίδι αποφόρτισης με έμφαση στη τεχνική και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα παίζοντας δίτερμα με περιορισμούς. Στη προπόνηση συμμετείχε και ο Κάσας από την ομάδα Νέων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x