Επικαιρότητα

Έξω μαρτυράμε και χωρίς ξύλο!

Το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2010 θα φθάσει στα επίπεδα του 9,2% με 9,3% του ΑΕΠ, λόγω της υστέρησης που σημειώνεται στα έσοδα παραδέχθηκε κυβερνητικός αξιωματούχος σε ξένο πρακτορείο ειδήσεων. Περίπου στο 15,5% το έλλειμμα του 2009.

Το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2010 θα φθάσει στα επίπεδα του 9,2% με 9,3% του ΑΕΠ, λόγω της υστέρησης που σημειώνεται στα έσοδα παραδέχθηκε κυβερνητικός αξιωματούχος σε ξένο πρακτορείο ειδήσεων. Περίπου στο 15,5% το έλλειμμα του 2009.

Η κυβέρνηση, ωστόσο, επιμένει ότι το 2011 δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα σε βάρος των μισθωτών και συνταξιούχων. Την ερχόμενη εβδομάδα στην Βουλή ο νέος προϋπολογισμός.

Στην πρωτεύουσα και κλιμάκιο στελεχών του διεθνούς οίκου αξιολόγησης «Fitch». Οι εμπειρογνώμονες συναντήθηκαν με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Πέντε εξειδικευμένες ομάδες δράσης για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής συστήνει το υπουργείο Οικονομικών. Στο στόχαστρο οι φορολογούμενοι με μεγάλη ακίνητη περιουσία και υψηλές δαπάνες διαβίωσης.
Από σήμερα καλούνται στις Εφορίες οι πολίτες για την διόρθωση των λαθών στα εκκαθαριστικά σημειώματα της περαίωσης.

Επαφές και διαβουλεύσεις των επιτελείων των κομμάτων και των υποψηφίων εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής. Τα βλέμματα στραμμένα στην «μάχη» για την περιφέρεια της Αττικής και για τους τρεις μεγάλους δήμους της χώρας.

Μια αντιμνημονιακή ψήφο και στον δεύτερο γύρο ζήτησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Τις τελικές αποφάσεις για την στάση του κόμματος αναμένεται να λάβει σήμερα το εκτελεστικό γραφείο του ΛΑΟΣ
Απεγκλωβισμό από τους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, ζήτησε από τους ψηφοφόρους το ΚΚΕ.
Κάλεσμα για αλλαγή σελίδας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από την Δημοκρατική Αριστερά.


Ανάλογα με τον τζίρο τους, θα κάνουν τα φαρμακεία εκπτώσεις στα ασφαλιστικά ταμεία, συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των Φαρμακευτικών Συλλόγων με τον υπουργό Υγείας. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε να παραμένουν ανοικτά τα φαρμακεία και τα Σάββατα.

Κατά 1,5 δις ευρώ μπορεί να μειωθεί το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης το 2011 υποστήριξε η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, μετά την συνάντηση της με τον υπουργό Οικονομικών.

Σε καλό κλίμα η συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή με τους πρυτάνεις των Πανεπιστημίων εν όψει των εκδηλώσεων για την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973.

Μειωμένα θα είναι και πάλι από την Παρασκευή έως και τη Δευτέρα τα δρομολόγια των λεωφορείων, των τρόλεϊ και του Τραμ, λόγω του δεύτερου γύρου των εκλογών. Κανονικά τα δρομολόγια του Μετρό και του Ηλεκτρικού.

Σοβαρά προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στους νομούς Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.
Κλειστή μέχρι τις 7 αύριο το πρωί θα μείνει η νέα Εθνική Οδός «Κορίνθου - Πατρών», στο τμήμα μεταξύ Κιάτου και Κορίνθου, λόγω κατεδάφισης γέφυρας.

Χρηματιστήριο! Στο μείον 1,02% στις 15:15μμ. Στις 1.525 μονάδες ο γενικός δείκτης.
Μειωμένος κατά 24,9% ήταν ο όγκος της οικοδομικής δραστηριότητας στο σύνολο της χώρας τον Αύγουστο.

ΚΑΙΡΟΣ: Αραιή συννεφιά αύριο Πέμπτη στην Αττική. Οι άνεμοι νότιοι μέχρι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x