Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: 8 απλά βήματα για να ντυθεί ο Κουμόρτζι στα «πράσινα»

Για την απόκτηση του Μπέρναρντ του Γιάο του Κουμόρτζι από τον Παναθηναϊκό. ο κ. Τσακίρης θα ζητήσει τα εξής απλά κι εύκολα πραγματάκια...

Για την απόκτηση του Μπέρναρντ του Γιάο του Κουμόρτζι από τον Παναθηναϊκό. ο κ. Τσακίρης θα ζητήσει τα εξής απλά κι εύκολα πραγματάκια:

Να μην αγωνιστεί ο Γκανέζος στους προσεχείς 84 αγώνες του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο. Επίσης ο πρωτότοκος γιος του Κουμόρτζι να μην πάει στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού ή την Golden Team μέχρι να κλείσει τα 16 του χρόνια και να μην περάσει έξω από καμία πράσινη μπουτίκ πριν τα 14, ενώ ο δευτερότοκος γιος του να μη δει τον Παναθηναϊκό απ’ την τηλεόραση, πριν κλείσει τα 12 του χρόνια. Ο εγγονός του μπορεί ελεύθερα να κάνει ό,τι γουστάρει κι αγαπά.

Να διατηρήσει ο Πανιώνιος ποσοστό μεταπώλησης του Κουμορτζί, το οποίο πάει ως εξής: 30% αν πάει σε ομάδα εξωτερικού, 40% αν πάει σε ομάδα εσωτερικού, 50% (έκπτωση) αν ξαναγυρίσει στον Πανιώνιο. Αν δεν πάει πουθενά αλλού και κλείσει την καριέρα του στην Παιανία, ο Πανιώνιος να εισπράττει 25% από τη σύνταξη του παίκτη μηνιαίως, ενώ αν πάει στην πατρίδα του ή άλλη αφρικανική ομάδα, να πάρει μαζί του τον Γιώργο Κιντή για παραδειγματισμό.

Να λάβει ο Πανιώνιος έμψυχα ανταλλάγματα: τον Βαγγέλη Μάντζιο, για να σερβίρει καφέδες στην Πλατεία, ως τιμωρία που είχε αναφερθεί απαξιωτικά για τον «Ιστορικό», όταν είχε ακουστεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει. Τον Χρήστο Μελίσση, για να μπορέσει επιτέλους να αποστρατευτεί και να πάρει ΛΑΦΚΑ ο Λάτκα. Τον Σπυρόπουλο ως αντι-Τζαβέλλα, μια που ο Τζαβέλλας είχε έρθει ως αντι-Σπυρόπουλος. Και τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ώστε να επιστρέψει ο Μανιάτης στη φυσική του θέση επιτέλους, αυτή του δεξιού μπακ.

Να κάνει καθημερινή τρίωρη εκπομπή ο Μάκης Διόγος στον NovaΣΠΟΡ FM σε ραδιοφωνικό prime - time, όπως και τρίωρη τηλεοπτική στο STAR, αντί της Ελεονώρας Μελέτη, με τίτλο «Ιστορική Μελέτη».

Να στείλει ο Παναθηναϊκός τον Κάρλος Φρέιτας με υποσχετική στη Ν. Σμύρνη. Αν κατάφερε ο συμπαθής και άοκνος Πορτογάλος να βρει ομάδα σε τόσους πολλούς παίκτες του Παναθηναϊκού στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, θα κάνει «παπάδες» στον Πανιώνιο με το ρόστερ των 40 νοματαίων.

Να γίνουν 10 καλοκαιρινά φιλικά μεταξύ των δυο ομάδων στα πλαίσια της μεταγραφής του Κουμόρτζι, όπου όλα τα έσοδα θα πηγαίνουν υπέρ του Πανιωνίου. Επίσης το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει στο καινούργιο γήπεδο (όπου και όποτε), να είναι με τον Πανιώνιο - δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε υπέρ ποίου θα πάνε οι εισπράξεις...

Να μεσολαβήσει ο Νικόλας Πατέρας, ώστε στο επόμενο παιχνίδι που θα γίνει ανάμεσα στους «Φίλους Ζιντάν - Φίλους Ρονάλντο», να κληθεί ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Και για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος, να παίξει από ένα ημίχρονο με την κάθε ομάδα.

Να μην ξαναβάλει ο Σισέ γκολ με αντίπαλο τον Κοντοέ, ώστε να επιβεβαιωθεί επιτέλους το περσινό σλόγκαν της προετοιμασίας του Πανιωνίου, που έλεγε «κάντονα π....άνα τον Σισέ, Κοντοέ, Κοντοέεεεεεε».

Αυτά είναι όλα κι όλα. Πιστεύει κανείς ότι θα αποτελέσουν εμπόδιο στη μεταγραφή του Κουμόρτζι στα «πράσινα»;

Κώστας Βαϊμάκης

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x