Ελλάδα

Βολές Ηλυσιακού κατά ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ

Την έντονη δυσαρέσκεια της εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η ΚΑΕ Ηλυσιακός, αναφορικά με την απόφαση να προβληθεί στο κρατικό κανάλι το Σάββατο η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ίκαρο Καλλιθέας, αντί αυτής μεταξύ Ηλυσιακού και Άρη, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Οι «κιτρινόμαυροι» κατήγγειλαν τον ΕΣΑΚΕ και την ΕΡΤ για «ερασιτεχνικούς» χειρισμούς οι οποίοι ζημιώνουν τους Ιλισιώτες.

Την έντονη δυσαρέσκεια της εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η ΚΑΕ Ηλυσιακός αναφορικά με την απόφαση να προβληθεί στο κρατικό κανάλι το Σάββατο η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ίκαρο Καλλιθέας, αντί αυτής μεταξύ Ηλυσιακού και Άρη, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Οι «κιτρινόμαυροι» κατήγγειλαν τον ΕΣΑΚΕ και την ΕΡΤ για «ερασιτεχνικούς» χειρισμούς οι οποίοι ζημιώνουν τους Ιλισιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τους… ερασιτεχνικούς χειρισμούς του ΕΣΑΚΕ και της ΕΡΤ, με θύμα τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος σε συνεννόηση με το κρατικό κανάλι, αποφάσισαν να ματαιώσουν την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της ομάδας μας με τον Άρη, το προσεχές Σάββατο στα Ιλίσια και αντ’ αυτού να καλύψουν τηλεοπτικά τον αγώνα Ολυμπιακός-Ίκαρος Καλλιθέας. Κι όλα αυτά μόλις τέσσερις ημέρες πριν το παιχνίδι.

Μία απόφαση που λήφθηκε ελαφρά τη καρδία, αγνοώντας τις συνέπειες που θα έχει στην ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ η ματαίωση των συμφωνιών με εταιρίες που θα διαφημίζονταν στα LED, του συγκεκριμένου αγώνα.

Σε μία εποχή που το ελληνικό μπάσκετ δίνει μάχη καθημερινά για την επιβίωση, χειρισμοί όπως αυτοί του ΕΣΑΚΕ και της ΕΡΤ, αποτελούν ένα ακόμη χτύπημα στις ομάδες και πραγματικά προκαλούν απορία για το αν οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος αλλά και το κρατικό κανάλι έχουν συναίσθηση της κατάστασης.

Από την πλευρά μας, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας και συνεχίζουμε την προσπάθεια, έστω και αν εκείνοι που θα έπρεπε να αποτελούν συμπαραστάτη των ομάδων, τους δημιουργούν επιπλέον εμπόδια.

Στην προσπάθεια μάλιστα, οι συνθήκες του αγώνα να είναι οι καλύτερες δυνατές, την Πέμπτη το πρωί αθλητές της ομάδας μας θα μοιράσουν εισιτήρια σε σχολεία της περιοχής των Ιλισίων. Ακόμη και αν για κάποιους αυτή η εικόνα είναι λιγότερο ελκυστική από το άδειο-λόγω τιμωρίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός- ΣΕΦ…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x