Αγγλία

Μάντσεστερ Σίτι- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0 (Τελικό)

Οι «πολίτες» φιλοξένησαν στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» τους «κόκκινους διάβολους» και ο αγώνας έληξε χωρίς σκορ (0-0), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση στο www.sport-fm.gr.

Οι «πολίτες» φιλοξένησαν στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» τους «κόκκινους διάβολους» και ο αγώνας έληξε χωρίς σκορ (0-0), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση στο www.sport-fm.gr.



90+5' Λήξη της αναμέτρησης.

90+4’ Αλλαγή για τη Σίτι. Στη θέση του Τέβεζ ο Αντεμπαγιόρ.

90’ Πιέζει η Γιουνάιτεντ στα τελευταία λεπτά για να καταφέρει να ανοίξει το σκορ.

86’ Σουτ του Ζαμπαλέτα, ο οποίος επωφελήθηκε από το λάθος του Οσέι, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

80’ Αλλαγή για τη Σίτι. Στη θέση του Μπόατενγκ ο Κολαρόφ.

78’ Αλλαγή για την Γιουνάιτεντ. Στη θέση του Μπερμπάτοφ ο Ερνάντες.

73' Αλλαγή για τη Σίτι. Στη θέση του Μίλνερ ο Τζόνσον

72’ Κίτρινη κάρτα στον Μπράουν.

68’ Αναγκαστική (2η απόψε) αλλαγή για τη Γιουνάιτεντ. Ο Οσέι στη θέση του Εβρά.

57’ Ευκαιρία για τη Γιουνάιτεντ. Ο Μπράουν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπερμπάτοφ επιχείρησε εντυπωσιακά, με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Χαρτ.

55’ Ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο μέχρις στιγμής. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει να επιβάλει το ρυθμό της.

49’ Αναγκαστική αλλαγή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη θέση του Ράφαελ ο Μπράουν

46’ Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου

"Σούπα" το πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες των δύο ομάδων φαίνεται ότι έχουν πολύ άγχος και αυτό έχει καταστρέψει το ρυθμό του αγώνα.

45+2' Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45’ Ένταση μεταξύ του Τέβεζ και του Ράφαελ… Ο διαιτητής έσπευσε να χωρίσει τους δύο άνδρες, οι οποίοι έδειχναν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.

43’ Κίτρινη κάρτα στον Σκόουλς

40’ Ο Εβρά έβγαλε μία σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι στον Μπερμπάτοφ, ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ δεν έπιασε καλά το σουτ και απέκρουσε με ευκολία ο Χαρτ.

36’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τέβεζ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο αριστερό «γάμα» της εστίας των φιλοξενούμενων. Απέκρουσε με υπερένταση ο Φαν Ντε Σαρ.

32’ 57%-42%, η κατοχή της μπάλας υπέρ της Σίτι…

20’ Ο Εβρά συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Παρκ, δοκίμασε ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Χαρτ απέκρουσε χωρίς πρόβλημα την μπάλα.

18’ Η Γιουνάιτεντ έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοσή της και πιέζει για να ανοίξει το σκορ.

16' Σουτ του Κάρικ, η μπάλα πέρασε πολύ ψηλά άουτ.

14’ Ο Νάνι επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Χαρτ, εκτελώντας απευθείας φάουλ, πολύ μακριά από την περιοχή. Η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

5’ Πιο δυνατά έχει μπει η Σίτι στον αγώνα. Έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, όμως δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει στα καρέ του Φαν Ντε Σαρ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Μάντσεστερ Σίτι (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Μπόατενγκ (78' Κολαρόφ) , Κ. Τουρέ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Γ. Τουρέ, Ντε Γιονγκ, Μπάρι, Σίλβα, Τέβεζ, Μίλνερ (73' Τζόνσον)

Στον πάγκο: Γκίβεν, Ρίτσαρντς, Αντεμπαγιόρ, Κολάροφ, Λέσκοτ, Βιεϊρά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντε Σαρ, Ράφαελ (49' Μπράουν) , Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά (68' Οσέι), Φλέτσερ, Σκόουλς, Κάρικ, Νάνι, Μπερμπάτοφ (78' Ερνάντες) , Παρκ

Στον πάγκο: Άμος, Σμάλινγκ, Ομπερτάν, Γκίμπσον



• Σε ενδεχόμενη νίκη των γηπεδούχων, θα φτάσουν στον βαθμολογικό πίνακα την Μάντσεστερ στους 23 βαθμούς. Αντιθέτως, αν οι «κόκκινοι διάβολοι» πάρουν το «διπλό» τότε θα περάσουν στην κορυφή της «κούρσας», πάνω από την Τσέλσι.

• Οι απουσίες της Μαν. Γιουνάιτεντ έχουν αναγάγει τη Σίτι ως το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης. Η Γιουνάιτεντ καλείται να παραταχθεί σήμερα με σημαντικά προβλήματα στο "Σίτι οφ Μάντσεστσερ". Ο Γουέιν Ρούνεϊ συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Αμερική, ενώ ο Όουεν Χάργκριβς τέθηκε νοκ άουτ για πέντε ακόμα εβδομάδες, όπως και ο Μάικλ Όουεν. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, Νάνι όπως όλα δείχνουν θα προλάβει την αναμέτρηση μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Μπούρσασπορ, ενώ μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει και για την συμμετοχή του Ράιαν Γκιγκς.

• Ο Μαντσίνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριο Μπαλοτέλι που αποβλήθηκε από το ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Γουέστ Μπρομ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x