Stoiximan Super League

Μνήμες πρεμιέρας

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τον οδηγούν στο να κατεβάσει στο «Παγκρήτιο» την ίδια 11άδα με αυτήν της πρεμιέρας με τον Ηρακλή. Άλλα χίλια εισιτήρια εξασφάλισαν οι «ερυθρόλευκοι» για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τον οδηγούν στο να κατεβάσει στο «Παγκρήτιο» την ίδια 11άδα με αυτήν της πρεμιέρας με τον Ηρακλή.

Ο Ραούλ Μπράβο προστέθηκε στις πολλές απουσίες των «ερυθρολεύκων», αφού στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Ισπανός μπακ υπέστη θλάση α’ βαθμού στο δικέφαλο κατά τη διάρκεια ενός σπριντ, με αποτέλεσμα να χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ. Ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας του θα διαπιστωθεί τις επόμενες μέρες, ύστερα από εκτενείς εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις απουσίες των Ιμπαγάσα (θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο) και Μπράβο, αλλά και αυτήν του Μέλμπεργκ (οίδημα μαλακών μορίων έδειξαν οι εξετάσεις του Σουηδού), ο προπονητής του Ολυμπιακού στρέφεται στις επιλογές που είχε κάνει και στο ματς της πρώτης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Ο Μοντέστο θα αντικαταστήσει τον Μέλμπεργκ, ενώ ο Χολέμπας θα πάρει τη θέση του Μπράβο. Στα χαφ με την απουσία του Ιμπαγάσα και την επιστροφή του Ντουντού, στην τετράδα θα είναι μαζί με τον Βραζιλιάνο οι Φετφατζίδης, Μοϊσές και Ριέρα, με τον Φουστέρ να παίζει μπροστά τους. Μοναδικές αλλαγές σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι της 28ης Αυγούστου θα είναι ο Πάρντο κάτω από τα δοκάρια και ο Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης.

«Γολγοθάς» ενόψει

Οι πολλές απουσίες δεν είναι το μόνο πράγμα που προβληματίζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα του Πειραιά μέχρι τα Χριστούγεννα επιτάσσει την συγκέντρωση όλων για να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες. «Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ώστε πριν από τις διακοπές να είμαστε κερδισμένοι» ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και στις 21/11 τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Αμέσως μετά (27/11) θα βρεθεί αντιμέτωπος κόντρα στον άλλο «Δικέφαλο» στο ΟΑΚΑ και ο Δεκέμβριος (5 του μηνός) ξεκινάει με ένα ακόμα ματς εκτός έδρας, αυτό με την Καβάλα. Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο Καραϊσκάκη στις 12/12 για να φιλοξενήσει τον Ατρόμητο και μία εβδομάδα αργότερα θα κλείσει τον πρώτο γύρο με επίσκεψη στη Λάρισα. Το έβδομο παιχνίδι, αυτό είναι για τον θεσμό του Κυπέλλου, όπως ορίστηκε χθες από την ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Αστέρα στην Τρίπολη στις 22 Δεκεμβρίου στις 17:30.

«Κοκκινίζει» η Κρήτη

Τη συμπαράσταση περισσότερων από 7.000 φιλάθλους του θα έχει στον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη ο Ολυμπιακός. Η ΠΑΕ αφού πρώτα εξάντλησε τα 6.000 που είχε αρχικά πάρει, κατάφερε να εξασφαλίσει άλλα χίλια, τα οποία είναι θέμα ωρών να εξαντληθούν. Με λίγα λόγια σε «Καραϊσκάκη» πρόκειται να μετατρέψουν το «Παγκρήτιο» οι Πειραιώτες, θέλοντας να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο την ομάδα τους να παραμείνει στην κορυφή.

Πλήρωσε για Μιραλάς ο Μαρινάκης

Κίνηση καλής θέλησης από τον Ολυμπιακό προς την πλευρά του Κέβιν Μιραλάς ήταν η πληρωμή 230.000 ευρώ προς τον πατέρα, αλλά και τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έρθει στην Ελλάδα και αναμένεται να παρακολουθήσει μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Ερυθρόλευκη» η Εθνική

Έξι παίκτες του Ολυμπιακού κάλεσε ο Λεωνίδας Βόκολος για τα φιλικά της Εθνικής Νέων με Εθνικό Αστέρα (16/11) και ΑΕΚ (18/11). Πιο συγκεκριμένα οι «εκλεκτοί» από την ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού είναι οι: Γιάννης Ποτουρίδης, Γιώργος Βαλεριάνος (δανεικός στον Θρασύβουλο), Παναγιώτης Σταμόγιαννος (δανεικός στη Δόξα Δράμας), Κώστας Καλδέλης, Κώστας Κοτσαρίδης και Δημήτρης Διαμαντάκος.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x