Stoiximan Super League

«Απορώ…»

Ο Γιώργος Παράσχος έπιασε χθες δουλειά στον Πανιώνιο. Μία δουλειά, όμως, δύσκολη. Πολύ δύσκολη. Οι «κυανέρυθροι» -οι οποίοι αναθάρρησαν, βέβαια, μετά τη νίκη τους επί της ΑΕΚ… πριν, όμως, από την «πεντάρα» από τον Ολυμπιακό- πραγματοποιούν κάκιστη πορεία φέτος, όντας στη ζώνη του υποβιβασμού στο ελληνικό πρωτάθλημα, έμειναν εκτός Κυπέλλου από το Διαγόρα, ενώ, ήδη, από τον πάγκο τους έχουν περάσει τρεις προπονητές!

Ο Γιώργος Παράσχος έπιασε χθες δουλειά στον Πανιώνιο.

Μία δουλειά, όμως, δύσκολη. Πολύ δύσκολη.

Οι «κυανέρυθροι» -οι οποίοι αναθάρρησαν, βέβαια, μετά τη νίκη τους επί της ΑΕΚ… πριν, όμως, από την «πεντάρα» από τον Ολυμπιακό- πραγματοποιούν κάκιστη πορεία φέτος, όντας στη ζώνη του υποβιβασμού στο ελληνικό πρωτάθλημα, έμειναν εκτός Κυπέλλου από το Διαγόρα, ενώ, ήδη, από τον πάγκο τους έχουν περάσει τρεις προπονητές!

Ο τρίτος, ο 58χρονος τεχνικός, προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, δείχνοντας, όμως, απορημένος για τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

«Χαίρομαι που γύρισα. Δεν μπορώ να καταλάβω, όμως, γιατί η ομάδα βρίσκεται σε αυτήν τη βαθμολογική θέση. Είσαστε πολύ καλοί παίκτες και δεν το αξίζετε», είπε στους παίκτες του (πλέον) ο κ. Παράσχος, ο οποίος τόνισε: «Πρέπει να βγούμε σύντομα από το αδιέξοδο. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω, τόσο ατομικά. Όσο και ομαδικά. Με αρκετούς από εσάς γνωριζόμαστε από πέρυσι. Τους υπόλοιπους, θέλω λίγο χρόνο για να σας μάθω».

Από δω και πέρα αρχίζει ο… Γολγοθάς, τόσο για τον πρώην προπονητή της SKODA Ξάνθης, όσο και για τους παίκτες του Πανιωνίου. Για τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Τα περιθώρια, αν και είναι νωρίς ακόμα -αλλά πόσο ακόμα θα είναι;- αρχίζουν και στενεύουν και αν οι «κυανέρυθροι» θέλουν να μην έχουν μπλεξίματα, θα πρέπει, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, να πετυχαίνουν… «τρίποντα»!

Γι' αυτό και το έργο του κ. Παράσχου είναι δύσκολο, ωστόσο, αποτελεί για εκείνον -κατά κάποιον τρόπο- μία πρόκληση.

Ο νέος τεχνικός των «κυανέρυθρων» ανέβηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Απήλιον» και είχε πολύωρη συζήτηση με τον Άκη Μάντζιο -το νέο του βοηθό- ο οποίος του ανέλυσε την κατάσταση.

Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση, στο Κορωπί ανέβηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Λιανός, μαζί με τους αντιπροέδρους, Γιώργο Ζερβακάκο και Λάζαρο Καμπανόπουλο. Ο κ. Λιανός σύστησε τον Γιώργο Παράσχο τους ποδοσφαιριστές -αν και οι περισσότεροι τον γνωρίζουν από την περσινή του θητεία στον πάγκο του «Ιστορικού»- και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Προς τιμήν του, μάλιστα, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον κ. Μάντζιο, που μπήκε μπροστά στα δύσκολα και δέχτηκε να συνεχίσει να βοηθάει τον Πανιώνιο, αν και η επαναφορά του στο παλιό του πόστο δεν έγινε και με τον πλέον κομψό τρόπο…

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Άκη, που για περίπου δέκα μέρες βοήθησε τη ομάδα, αλλά και δέχθηκε να παραμείνει. Έδειξε ότι έβαλε τον Πανιώνιο πάνω από το προσωπικό του συμφέρον», τόνισε ο κ. Λιανός.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x