Επικαιρότητα

Στην κάλπη το δελτίο ανεργίας!

Στο 12,2% έφθασε η ανεργία τον Αύγουστο από 9% που ήταν τον ίδιο μήνα πέρυσι. Κατά 160 χιλιάδες αυξήθηκε ο αριθμός των ανέργων.

Στο 12,2% έφθασε η ανεργία τον Αύγουστο από 9% που ήταν τον ίδιο μήνα πέρυσι. Κατά 160 χιλιάδες αυξήθηκε ο αριθμός των ανέργων.

Σπρεντ το καταραμένο! Τις 950 μονάδες βάσης πλησίασε σήμερα το επιτόκιο των 10ετών ελληνικών ομολόγων δανεισμού.
Την άλλη εβδομάδα στη Βουλή ο προϋπολογισμός του 2011. Δεν υπάρχει θέμα απολύσεων εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.


Η Ελλάδα αλλάζει ραγδαία και αυτό δεν μπορεί να σταματήσει, υποστήριξε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου, τρία 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο λαός συμφωνεί στην αναγκαιότητα των μεγάλων αλλαγών, συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός μιλώντας σε συνέδριο για τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Στην Χίο ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς. Σε ψήφο κατά του Μνημονίου επιμένει η Ρηγίλλης.
Συνεχίζεται η κόντρα της Ιπποκράτους με το ΚΚΕ σχετικά με την στάση του Περισσού στο δεύτερο γύρο.


Τους «γαλάζιους» υποψηφίους στους τρεις μεγάλους Δήμους αλλά και τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής, στηρίζει το ΛΑΟΣ.
Οι ψηφοφόροι δεν είναι αγέλη και μπορούν να κρίνουν, υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας.
Δημοψήφισμα για τις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης οι εκλογές, σχολίασε η Δημοκρατική Αριστερά.

Στις 17 Ιανουαρίου θα αρχίσει η δίκη των 13 κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας του 73χρόνου επιχειρηματία Δημήτρη Ζουγανέλη στην Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί στην Πολωνία δύο άνδρες και μια γυναίκα.

Την ενοχή του Αλκέτ Ριζάι και της συντρόφου του Ασπασίας Μητροπία για την θεαματική απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού τον Φεβρουάριο του 2009, αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Μειωμένα θα είναι και πάλι τα δρομολόγια στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας από αύριο Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα, λόγω εκλογών. Κανονικά θα κινηθούν Μετρό και Ηλεκτρικός.

Χρηματιστήριο! Στο μείον 1,54% στις 15:35μμ. Στις 1.486 μονάδες ο γενικός δείκτης.

Τίτλοι τέλους για τον διάσημο Ιταλό παραγωγό κινηματογραφικών ταινιών Ντίνο ντε Λαουρέντις, που πέθανε σε ηλικία 91 ετών στο Λος Άντζελες.

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις αύριο Παρασκευή στην Αττική με πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι νότιοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x