Γενικά

«Με θέλει η Λίβερπουλ, αλλά…»

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για την απόκτησή του, επιβεβαίωσε ο Αλεξάντερ Κερζάκοφ. Ο 27χρονος επιθετικός, βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ρόι Χότζον για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο ίδιος όμως δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος- επί του παρόντος- να αφήσει την Αγία Πετρούπολη για την Πρέμιερ Λιγκ.

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για την απόκτησή του, επιβεβαίωσε ο Αλεξάντερ Κερζάκοφ.

Ο 27χρονος επιθετικός, βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ρόι Χότζον για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο ίδιος όμως δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος- επί του παρόντος- να αφήσει την Αγία Πετρούπολη για την Πρέμιερ Λιγκ.

«Η Ζενίτ είναι το σπίτι μου. Παίζει όμορφο και μοντέρνο ποδόσφαιρο και ο σύλλογος αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς»

Ο Ρώσος επιθετικός, μιλώντας στην «Rossiyskaya Gazeta», επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας, τονίζοντας παράλληλα, ότι δεν είναι και πολύ… ζεστός να φύγει από την Ζενίτ.

«Η κουβέντα γύρω από την Λίβερπουλ έχει βάση. Πλησίασαν τον ατζέντη μου κάνοντας πρόταση για την απόκτησή μου, αλλά δεν απάντησα. Τώρα έχω άλλα πράγματα να σκεφτώ και με όλο το σεβασμό είμαι ευτυχισμένος στην Ρωσία Η ομάδα μου είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και πάντα έλεγα ότι θέλω να παίζω στον συγκεκριμένο σύλλογο»

Ο 27χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος κάνει μια εντυπωσιακή χρονιά, έχοντας πετύχει 12 γκολ σε 26 αγωνιστικές, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την Ζενίτ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, επεσήμανε ότι είναι λίγες οι ομάδες στις οποίες θα πήγαινε.

«Στην περίπτωση της Λίβερπουλ δεν θα πάρω κάποια πρωτοβουλία. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι ομάδες που θεωρητικά θα μπορούσα να πάω, μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού».

Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x