Ελλάδα

«Οπωσδήποτε νίκη με Πανιώνιο»

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της τέταρτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών, διεξάγεται το Σάββατο στο Χαλκιοπούλειο, εκεί όπου ο Πανελλήνιος υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι «Ολυμπιονίκες», που θέλουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, θα έχουν στο ρόστερ τους και το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα Σάμο Ούντριχ. «Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο», ήταν τα λόγια του τεχνικού των γηπεδούχων, Θανάση Σκουρτόπουλου.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της τέταρτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών, διεξάγεται το Σάββατο (13/11, 17:00) στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, εκεί όπου ο Πανελλήνιος υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι «Ολυμπιονίκες», που θέλουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους (έπειτα από αυτή με αντίπαλο την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα), θα έχουν στο ρόστερ τους και το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα Σάμο Ούντριχ.

«Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, για να έχει και αξία και η νίκη επί της ΑΕΚ. Η ομάδα μας βελτιώνεται συνεχώς και αυτό φαίνεται καθημερινά στις προπονήσεις. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας», είπε ο κόουτς των Πανελληνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφορικά με το παιχνίδι και πρόσθεσε: «Ο Πανιώνιος είναι αλλαγμένος μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή και την απόκτηση του Βούγιανιτς. Περιμένουμε από τον Πανιώνιο μεγαλύτερους αμυντικούς προσανατολισμούς και διαφορετικές ισορροπίες στην επίθεση, σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ο Μακ Λάουντ αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καλαϊτζής, τόνισε πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξουν το πάθος και η συγκέντρωση που θα δείξουν οι παίκτες: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και το μόνο αποτέλεσμα που σκεφτόμαστε είναι η νίκη. Βέβαια, τη νίκη θα έρθει να πάρει και ο Πανιώνιος, αφού μέχρι τώρα, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στο πρωτάθλημα. Το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε παθιασμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Η νίκη επί της ΑΕΚ σίγουρα μας ανέβασε την ψυχολογία αλλά δεν πρέπει να την πετάξουμε στα σκουπίδια. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο για να μας βοηθήσει να πάρουμε τη 2η νίκη στο πρωτάθλημα».

Όσον αφορά στα εισιτήρια του αγώνα, η ΚΑΕ Πανελλήνιος, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της:

Άρχισε την Παρασκευή η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα πρωταθλήματος του Πανελληνίου στη Λαμία, με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Τα εισιτήρια θα διατίθενται 10.00-13.00 και 17:00-19:00 στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο της Λαμίας και η τιμή τους θα είναι 10ευρώ (γενική είσοδος). Θα διατεθούν συνολικά 2400 εισιτήρια.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοιχτά το Σάββατο 13/11 από τις 11:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Η ΚΑΕ Πανελλήνιος με στόχο να συνεισφέρει στην ομαλή διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα, ενημερώνει τους φιλάθλους για τα παρακάτω και παρακαλεί όλους να συνεισφέρουν στην υλοποίηση τους, προκειμένου το παιχνίδι να εξελιχθεί σε γιορτή για την πόλη και το μπάσκετ:
1)Δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στο γήπεδο σε κανένα φίλαθλο που δεν διαθέτει εισιτήριο.
2)Κατά την είσοδο στο Χαλκιοπούλειο θα διενεργείται λεπτομερής σωματική έρευνα των φιλάθλων, ώστε να αποτραπεί η εισαγωγή στις εξέδρες, απαγορευμένων αντικειμένων και ουσιών. Δεν επιτρέπεται η μεταφορά στο γήπεδο φιαλών, κουτιών αναψυκτικών, κονταριών για σημαίες, λοιπών συναφών αντικειμένων.
3)Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η είσοδος και η έξοδος των φιλάθλων από το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα.
4)Για την απρόσκοπτη είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα λειτουργήσουν οι θύρες 1,2 και 5, οι οποίες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
5)Αντίθετα δεν θα λειτουργήσει το πάρκινγκ του Χαλκιοπουλείου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για χρήση των αποστολών των ομάδων, των διαιτητών και των επισήμων.
6)Κατ’ εφαρμογήν των κείμενων νόμων, η ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας θα επιτηρεί τις εξέδρες και τις εισόδους του γηπέδου.
7) Οι οπαδοί του Πανιωνίου παρακαλούνται να εισέλθουν το γήπεδο από τη θύρα 1 και να καταλάβουν τις θέσεις πίσω από τον πάγκο της ομάδας τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x