Ελλάδα

«Ωραία χώρα για διακοπές»

Ειρωνείες για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και δεν του άρεσαν και στην ήττα του Ηλυσιακού από τον Άρη «εκτόξευσε» ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο τεχνικός των Αθηναίων αναφέρθηκε σε μια γνωστή ελληνική παροιμία και θεωρεί την Ελλάδα καλή χώρα για διακοπές, αλλά όχι και για μπάσκετ, διαμαρτυρόμενος για την τελευταία φάση και το χτύπημα στον Κυρίτση. Θεωρεί πως όταν η διαιτησία είναι σωστή, της δίνει συγχαρητήρια. Πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία.

Ειρωνείες για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και δε του άρεσαν και στην ήττα του Ηλυσιακού από τον Άρη «εκτόξευσε» ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο τεχνικός των Αθηναίων αναφέρθηκε σε μια γνωστή ελληνική παροιμία και θεωρεί την Ελλάδα καλή χώρα για διακοπές, αλλά όχι και για μπάσκετ, διαμαρτυρόμενος για την τελευταία φάση και το χτύπημα στον Κυρίτση. Θεωρεί πως όταν η διαιτησία είναι σωστή, της δίνει συγχαρητήρια. Πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία, έστω και αν δεν το πιστεύει κανένας και πως θα στηρίξει μέχρι τέλους τους Έλληνες παίκτες.

Αναλυτικά: «Στη ζωολογία στο σχολείο μαθαίναμε πως "το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό". Η Ελλάδα είναι ωραία χώρα για διακοπές, να έρχεσαι να περνάς ωραία. Για το ματς, δεν έχω να πω πολλά. Με το φάουλ στον αέρα στο τέλος, που έγινε από ιπτάμενη δύναμη, τώρα ο Κυρίτσης είναι με πάγο. Εμείς χάσαμε από τον Ηρακλή στην παράταση και σήμερα έγινε αυτό. Την περασμένη εβδομάδα δώσαμε συγχαρητήρια στους διαιτητές. Δεν είμαστε μίζεροι.

Παρ’ ότι μας έχουν όλοι ξεγραμμένους, πιστεύω πως κάτι καλό μπορεί να βγει έως το τέλος της σεζόν, ώστε να μείνει η ομάδα στην Α1. Από την αρχή της χρονιάς είπαμε πως θα δώσουμε ευκαιρίες στα ελληνόπουλα, που ακόμα δεν είναι έτοιμα να παίξουν. Σκοπός μας είναι να πάρουν σιγά-σιγά εμπειρίες. Σήμερα, ήταν θέμα επιβίωσης. Τα παιδιά όσο μπορούσαν βοήθησαν. Ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ τους».

Ο Νώντας Παπαντωνίου τόνισε πως: «Δυστυχώς, για δεύτερο συνεχόμενο ματς, χάσαμε στην παράταση. Κάναμε τεράστια προσπάθεια. Δείξαμε πως είμαστε ομάδα και ότι έχουμε δουλέψει πολύ. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε με την άμυνά μας να κρατήσουμε τη διαφορά και χάσαμε πάλι στο τελευταίο σουτ. Έχουμε μέλλον. Είμαστε μόνο δέκα μέρες μαζί. Όλοι κάνουν τεράστια προσπάθεια για να καλύψουν όσα δεν έγιναν τον καιρό που δουλεύαμε με νέα παιδιά. Η συνέχεια θα δικαιώσει την προσπάθεια όλων μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ώθηση, ελπίζουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x