Επικαιρότητα

Second Round!

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010, γύρος δεύτερος! Άνοιξαν στις 7 πρωί οι κάλπες σε, συνολικά, 11 περιφέρειες και 221 δήμους της χώρας, που οδηγήθηκαν σε επαναληπτική αναμέτρηση, μετά τη ψηφοφορία της πρώτης Κυριακής. Προμηνύονται «μάχες»… ψήφο με ψήφο. Στόχος όλων είναι να μειωθεί η αποχή, που άγγιξε το 40% στον πρώτο γύρο. Προσοχή: αυτήν τη φορά δεν βάζουμε σταυρούς προτίμησης!

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010, γύρος δεύτερος! Άνοιξαν στις 7 πρωί οι κάλπες σε, συνολικά, 11 περιφέρειες και 221 δήμους της χώρας, που οδηγήθηκαν σε επαναληπτική αναμέτρηση, μετά τη ψηφοφορία της πρώτης Κυριακής. Προμηνύονται «μάχες»… ψήφο με ψήφο. Στόχος όλων είναι να μειωθεί η αποχή, που άγγιξε το 40% στον πρώτο γύρο.

Τα πιο μεγάλα «ντέρμπι» αναμένεται να δοθούν στην Περιφέρεια Αττικής, μεταξύ του Γιάννη Σγουρού, ο οποίος στον πρώτο γύρο συγκέντρωσε ποσοστό 24,13% και του Βασίλη Κικίλια με 20,59%. Κρίσιμη και η εκλογή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και σε αυτήν της Πελοποννήσου. Σε επίπεδο Δήμων, πέραν του Δήμου Αθηναίων, μεγάλες «μάχες» θα δοθούν στο Δήμο Θεσσαλονίκης, στον Πειραιά και στο Βόλο.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στη διαδικασία ψηφοφορίας, η οποία θα λήξει στις 19:00.

Προσοχή: αυτήν τη φορά δεν βάζουμε σταυρούς προτίμησης!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x