Stoiximan Super League

Στο χέρι του Πατέρα…

Πιο πιθανή από ποτέ είναι η απομάκρυνση του Νίκου Νιόπλια από τον πάγκο του Παναθηναϊκού παρά την αρχική διάθεση του Νικόλα Πατέρα να στηρίξει την επιλογή του. Συζήτηση με τον Νίκο Νιόπλια, αλλά και τον Ανδρέα Βγενόπουλο είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, που θα πάρει την τελική απόφαση.

Πιο πιθανή από ποτέ είναι η απομάκρυνση του Νίκου Νιόπλια από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Παρά την αρχική διάθεση του Νικόλα Πατέρα να στηρίξει την επιλογή του, οι πιθανότητες να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ο Κοζανίτης τεχνικός μειώνονται ώρα με την ώρα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συζήτησε με τον προπονητή για την κατάσταση στην ομάδα, χωρίς να επιβεβαιώνεται μέχρι τώρα αν έχει τεθεί ζήτημα απομάκρυνσής του. Ο κ. Πατέρας φέρεται να είχε επικοινωνία και με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και πλέον αναμένονται οι οριστικές τους αποφάσεις. Άνθρωποι μέσα από την ομάδα θεωρούν αναγκαία την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, για να αλλάξει άρδην το αρνητικό σκηνικό.

Με τα τωρινά δεδομένα, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να μην παραμείνει στον πάγκο του «τριφυλλιού» ο Νίκος Νιόπλιας. Ο κόσμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ενώ η διοίκηση-παρότι αναγνωρίζει πως πολλοί παίκτες δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα-αντιλαμβάνεται πως ο προπονητής φέρει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τη φετινή εικόνα της ομάδας.

Ήδη λέγεται πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συγκεντρώνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από μάνατζερ για προπονητές. Εφόσον τελικά αντικατασταθεί ο Νίκος Νιόπλιας, τη θέση του θα πάρει ένας ξένος τεχνικός εγνωσμένης αξίας.

Σκυμμένα κεφάλια στην προπόνηση

Η απογοήτευση ήταν διάχυτη το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, την επομένη του ισόπαλου αποτελέσματος με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία να περάσουν, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας και γέμισαν με πίκρα τον κόσμο τους που ξέσπασε σε αποδοκιμασίες.

Όσοι ήταν βασικοί στο ματς με την ΑΕΛ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Σωτήρης Νίνης και ο Σεμπαστιάν Λέτο συμμετείχαν στα αρχικά στάδια του προγράμματος κι εκτιμάται πως θα είναι έτοιμοι για το ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, όπως και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που συνεχίζει να προπονείται δίχως ενοχλήσεις. Στο πρόγραμμα δεν έλαβε μέρος για προληπτικούς λόγους ο Σίντνεϊ Γκοβού, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις στον αριστερό γλουτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x