Πορτογαλία

«Ανάσα» με τριάρα!

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε η Ρίο Άβε, η οποία φιλοξένησε την Πάσος Φερέιρα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος και επικράτησε με σκορ 3-1. Στα υπόλοιπα ματς που διεξήχθησαν την ίδια ώρα, η Λεϊρία πήρε το «τρίποντο» από την Σετούμπαλ με σκορ 1-0, ενώ Ολιανένσε και Μπέιρα Μαρ ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 90+1’ με γκολ του Ρενάν.

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε η Ρίο Άβε, η οποία φιλοξένησε την Πάσος Φερέιρα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος και επικράτησε με σκορ 3-1.

Στα υπόλοιπα ματς που διεξήχθησαν την ίδια ώρα, η Λεϊρία πήρε το «τρίποντο» από την Σετούμπαλ με σκορ 1-0, ενώ Ολιανένσε και Μπέιρα Μαρ ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 90+1’ με γκολ του Ρενάν.

To πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 12/11

Νασιονάλ-Μαρίτιμο 0-0

Σάββατο 13/11

Γκιμαράες - Μπράγκα 2-1

Ακαντέμικα - Σπόρτινγκ 1-2

Κυριακή 14/11

Λεϊρία - Σετούμπαλ 1-0
(22’ Ενγκάλ)

Ολιανένσε - Μπέιρα Μαρ 1-1
(10’ Άντιλσον- 90+1’ Ρενάν)

Ρίο Άβε- Πάσος Φερέιρα 3-1
(24’, 35’ Τόμας, 69’ Μπράγκα-18’ Ρόντον)

Μπενφίκα-Ναβάλ (20.15)

Να διαγράψει το συντομότερο δυνατό την ντροπιαστική πεντάρα της περασμένης αγωνιστικής από την Πόρτο, θέλει η Μπενφίκα, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην ουραγό Ναβάλ, στο «Ντα Λουζ». Η υπόθεση τίτλος δείχνει να έχει ξεμακρύνει επικίνδυνα, παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και οι Λουζιτανοί του Ζόρζ Ζεσούς, θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Σύμμαχός τους ο κόσμος, αλλά και η εξαιρετική προϊστορία, πέρα από την κάκιστη αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενουμένων.

Πόρτο-Πορτιμονένσε (22.15)

«Γολιάθ» με «Δαυίδ», ή πολλά με λίγα, είναι η αναμέτρηση που κλείνει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής, το βράδυ της Κυριακής, ανάμεσα στην πρωτοπόρο και επίδοξη πρωταθλήτρια Πόρτο και την πιο αδύναμη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, Πορτιμονένσε. Οι «δράκοι» έχουν το απόλυτο των πέντε νικών στο «Ντραγκάο», ενώ προέρχονται από το εμφατικό 5-0 απέναντι στην Μπενφίκα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη χαρά της νίκης, στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

Η επόμενη αγωνιστική (26-28/11):

Σετούμπαλ - Ακαντέμικα

Μαρίτιμο - Γκιμαράες

Πάσος Φερέιρα - Ολιανένσε

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Πόρτο

Ναβάλ - Ρίο Άβε

Πορτιμονένσε - Λεϊρία

Μπέιρα Μαρ - Μπενφίκα

Μπράγκα – Νασιονάλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x