Stoiximan Super League

Παραιτείται ο Νιόπλιας!

Διατεθειμένος να δώσει ο ίδιος λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει με την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι ο Νίκος Νιόπλιας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 o Κοζανίτης τεχνικός πρόκειται να παραιτηθεί από το πόστο του προπονητή του τριφυλλιού, πριν από τη συνάντηση που θα έχει την Δευτέρα ο Νικόλας Πατέρας με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας.

Μέχρι πρότινος, οι πληροφορίες ήθελαν τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό να μεταφέρονται μετά τη συνάντηση που θα είχαν αύριο ο Νικόλας Πατέρας με τους Κώστα Αντωνίου και τον Κάρλος Φρέιτας. Σε αυτή ο διευθυντής ποδοσφαίρου του τριφυλλιού και ο τεχνικός διευθυντής θα εισηγούνταν στον πρόεδρο της ΠΑΕ την λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια ως τη λύση που θα άλλαζε την εικόνα της ομάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο Νίκος Νιόπλιας πρόκειται να προλάβει τις εξελίξεις. Έτσι ο Κοζανίτης τεχνικός σε συνομιλία που θα έχει με τον Νικόλα Πατέρα πριν από την συνάντηση της Δευτέρας, θα του κάνει γνωστή την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η κίνηση αυτή, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις πληροφορίες οι οποίες ήθελαν τον κ. Νιόπλια να σκέφτεται σοβαρά την παραίτηση του, μετά από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Συνεχίζεται η παράδοση!

Η διαφαινόμενη παραίτηση του Νίκου Νιόπλια από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θα δώσει συνέχεια σε μία εντυπωσιακή παράδοση. Εκείνη, που θέλει τους προπονητές του τριφυλλιού που έχουν κατακτήσει το νταμπλ, να φεύγουν από το «τιμόνι» της ομάδας μέσα σε διάστημα λιγότερο του 1,5 χρόνου! Είτε έχοντας υποβάλει την παραίτησή τους, είτε επειδή η διοίκηση αποφάσισε να τους απομακρύνει.

Η αρχή έχει γίνει με τον Λάκη Πετρόπουλο, ο οποίος μετά το νταμπλ του 1969 παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας για να αναλάβει την Εθνική. Αυτός είναι και ο μόνος από την λίστα των επτά προπονητών που το έκανε. Οι υπόλοιποι τεχνικοί απομακρύνθηκαν μετά από απόφαση της διοίκησης. Ποιοι είναι αυτοί που συνεχίζουν την λίστα…

Οι Κάζιμιρ Γκόρσκι, Γιάτσεκ Γκμοχ, Πιετρ Πάκερτ, Βασίλης Δανιήλ, Χουαν Ραμόν Ρότσα και Γιατζάκ Σουμ.

Αναλυτικά:

Προ επαγγελματικού πρωταθλήματος:
1968-69 Λάκης Πετρόπουλος (Νταμπλ 1969)
1969-70 Λάκης Πετρόπουλος
1976-77 Αϊμορε Μορέιρα, Αντώνης Μηγιάκης, Κάζιμιρ Γκόρσκι (Νταμπλ 1977)
1977-78 Κάζιμιρ Γκόρσκι
1978-79 Κάζιμιρ Γκόρσκι, Τάκης Παπουλίδης, Λάκης Πετρόπουλος

Επαγγελματικού πρωταθλήματος
Γιάτσεκ Γκμοχ (Ιούνιος ’83 - Ιούνιος ’85) Νταμπλ 1984
Πίερτ Πάκερτ (Ιούνιος ’85 - Ιούνιος ΄86) Νταμπλ 1986
Βασίλης Δανιήλ (Σεπτέμβριος ’90 - Ιούνιος ‘92) Νταμπλ 1991
Χουάν Ραμόν Ρότσα (Μάρτιος ’94 - Οκτώβριος ’96) Νταμπλ 1995
Γιτζάκ Σουμ (Ιούνιος ’03 - Οκτώβριος 04’) Νταμπλ 2004

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x