Παράξενα

Σαν ποιον μοιάζει, σαν ποιον μοιάζει… (pics)

Ξενύχτια, ποτά, τσιγάρα… Διαζύγια, μοιχείες (sic), πορνίδια… Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες της Premier League συχνά ενεργούν «σαν ζώα»… Κι αν κάποιος νομίζει ότι τα ταμπλόιντ υπερβάλλουν -και ότι η παρομοίωση τα αδικεί τα παλικάρια- ιδού η απόδειξις… Οι πάντα τσαχπίνηδες Άγγλοι τα έβαλαν κάτω, έστυψαν το μυαλό τους και -αφού έξυσαν το κεφάλι με το δεξί δείκτη- βρήκαν με ποιους… υπηκόους του ζωικού βασίλειου μπερδεύουν τα καμάρια τους!

Ξενύχτια, ποτά, τσιγάρα…

Διαζύγια, μοιχείες (sic), πορνίδια…

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες της Premier League συχνά ενεργούν «σαν ζώα»…

Κι αν κάποιος νομίζει ότι τα ταμπλόιντ υπερβάλλουν -και ότι η παρομοίωση τα αδικεί τα παλικάρια- ιδού η απόδειξις…

Οι πάντα τσαχπίνηδες Άγγλοι τα έβαλαν κάτω, έστυψαν το μυαλό τους και -αφού έξυσαν το κεφάλι με το δεξί δείκτη- βρήκαν με ποιους… υπηκόους του ζωικού βασίλειου μπερδεύουν τα καμάρια τους!

Στα highlight η… ευκολία του Ντεφόε σε περίπτωση που θελήσει να «κάνει το παγόνι» και η δυνατότητα των κυριών «της καλής κοινωνίας» -αντί για καλοχτενισμένο τεριέ- να ακουμπήσουν στον ώμο τους τον… Φερνάντο Τόρες.

Ακόμα περισσότερη απορία, δε, από αυτή που μοιράζονται Αρσάβιν και πονηρό γατί, δημιουργεί το πώς γίνεται ο Γκάρεθ Μπέιλ να εμφανίζεται πιο άσχημος από την… έκδοσή του σε χιμπαντζή!

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x