Stoiximan Super League

Ποδαρικό με… Σκόκο!

Ο Νάτσο Σκόκο προπονήθηκε σε κανονικούς στην προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα, που έγινε-όπως και θα συμβαίνει συνεχώς στο εξής- από την ΠΑΕ για τα γεγονότα της Τούμπας.

Ο Νάτσο Σκόκο προπονήθηκε σε κανονικούς στην προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα, που έγινε-όπως και θα συμβαίνει συνεχώς στο εξής-στο νέο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τίθεται συνεπώς στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Καβάλα.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης έκανε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος «τρέχει» να προλάβει το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ενώ απουσίαζε με άδεια ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός μετέβη στο Λουξεμβούργο όπου βρίσκεται η εθνική ομάδα της χώρας του για φιλικό αγώνα, όχι φυσικά για να αγωνιστεί, αλλά για να ενημερώσει για την κατάσταση του τραυματισμού του. Ο Τζεμπούρ είναι εκτός μάχης για το ματς με την Καβάλα, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει και το ντέρμπι που ακολουθεί.

Από το παιχνίδι στην Καβάλα θα απουσιάσουν σίγουρα και οι τιμωρημένοι Μανωλάς και Δέλλας (για τον πρώτο υπάρχει βεβαιότητα και για τον δεύτερο αισιοδοξία πως θα τιμωρηθούν με μία αγωνιστική για την αποβολή τους κόντρα στον ΠΑΟΚ).

Την Τρίτη οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν στις 10:30.

Προσεχώς… κρίσιμο ραντεβού

Πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει νέα επαφή της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο. Η τελευταία πρόταση της διοίκησης αφορούσε συμβόλαιο με 900.000 ευρώ πάγιες αποδοχές και μπόνους, ενώ ο Αργεντινός αξιώνει κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x