Θανάσης Ράλλης

Η αβάσταχτη ελαφρότητα της αποχής (Saving Private Γιάτσεκ)

Το Heartbreak Hotel ξεκοκαλίζει το θέμα της αποχής στις εκλογές, κάνει μία πρόταση βόμβα στη Σούπερ Λίγκα ενώ αποκαλύπτει την πρώτη φωτογραφία του Γιάτσεκ Γκμοχ ως υπηρεσιακού τεχνικού του Παναθηναϊκού.




Δεν ξέρω πώς να αισθανθώ. Πραγματικά. Είμαι μέλος μίας συντονισμένης και οργανωμένης ομάδας που ονομάζεται «ΑΠΟΧΗ» και στέλνει μηνύματα από εδώ και από κει; Ή είμαι ένας άσχετος που δεν ενδιαφέρεται για την πόλη του;

Αν με ρωτήσετε προσωπικά, μάλλον θα σας απαντήσω το δεύτερο, ελαφρώς παραλλαγμένο βέβαια. Είμαι ένας άσχετος που δεν ενδιαφέρεται για την πόλη του και κρατάει στο ψυγείο του τις φρουτοσαλάτες, ακόμα κι αν έχουν λήξει εδώ και δέκα μέρες.

Ελάτε σας παρακαλώ στη θέση μου. Αν το μοναδικό φαγώσιμο που είχατε στο ψυγείο σας είναι μία φρουτοσαλάτα, δεν θα την κρατάγατε ακόμα και αν έχει λήξει; Έτσι για το γαμώτο ρε παιδί μου.

Είμαι περίεργος πάντως να δω τι θα κάνει ένας δήμαρχος που δεν είχα ακούσει ποτέ ξανά το όνομα του στη ζωή μου. Η πρώτη μου επαφή μαζί του, ήταν όταν είδα το προεκλογικό του περίπτερο στην Κλαυθμώνος. Η industrial αισθητική του, με τα στοιβαγμένα κοντέινερ που έκλειναν την είσοδο στην πλατεία, ενώ στο μοναδικό άνοιγμα ήταν τοποθετημένο ένα δέντρο, με άφησε με την ελπίδα, ότι αν εκλεγεί η Αθήνα θα μετατραπεί σε ένα απέραντο gothic πάρτι με οικολογικές αναφορές.

Μη με ρωτάτε πως πραγματοποιείται ένα gothic πάρτι με οικολογικές αναφορές. Τώρα που ο Γιώργος Καμίνης είναι πλέον δήμαρχος ας ελπίσουμε ότι θα πραγματοποιήσει αυτό που είχε αφήσει να εννοηθεί και θα το μάθουμε όλοι.

Gothic χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα; Hell Yeah… και ας αφήσουμε μετά τη Στεφανίδου να αρχίσει ξανά τις εκπομπές για τους γκοθάδες.

Θα ήθελα να έχω παρακολουθήσει περισσότερο το θέμα της Θεσσαλονίκης με την κόντρα Άνθιμου-Μπουτάρη και τι θα γίνει τελικά τώρα που ο Μπουτάρης κέρδισε, γιατί σήμερα που μου το περιέγραψαν μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς δεν είχα πάρει μυρωδιά. Θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο : «Μα καλά που ζεις;».

Η απάντηση μου είναι ότι ζω όταν το θέλω, όπου το θέλω και όταν το θέλω. Αυτό πρακτικά μου δημιουργεί προβλήματα, αφού περνάνε από δίπλα μου στιγμές και πράγματα και τα χάνω. Και όταν το συνειδητοποιώ συνήθως είναι αργά.

Δωρεάν συμβουλή προς τη Σούπερ Λίγκα

Αφού το πείραμα με την αγωνιστική σε δόσεις (Σάββατο-Δευτέρα), κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένο και μας οδήγησε στο πείραμα του αγώνα σε δόσεις (Εργοτέλης- Ολυμπιακός), μήπως το επόμενο βήμα θα έπρεπε να είναι ακόμα πιο επαναστατικό;

(Να χαμηλώσουν τα φώτα και να ακουστούν ντραμς παρακαλώ)

ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Ναι. Και επειδή μας περισσεύει ένα ματς ας το βάζουμε ξημερώματα Δευτέρας. Έτσι θα είναι οριακά πάνω στην αλλαγή της εβδομάδας. Ένας αγώνα κάθε μέρα. Όσο πιο πολύ το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ μ’ αρέσει. Και όταν μ’ αρέσει κάτι πολύ, το σκέφτομαι. Και όταν το σκέφτομαι μ’ αρέσει. Ένας αγώνας κάθε μέρα… Όνειρο ρε φίλε… Όνειρο…

(Να θυμηθώ μόλις ξυπνήσω να πετάξω τη φρουτοσαλάτα από το ψυγείο).

Σύντομη δήλωση του Γιάτσεκ Γκμοχ

«Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά»

Μετά τον πόλεμο των έξι ημερών, έρχεται ένας στρατιώτης έξι ημερών. Ένας στρατιώτης έτοιμος να πολεμήσει. Έτοιμος να δουλέψει σκληρά (για έξι ημέρες) και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό για όσο χρειάζεται (για έξι ημέρες).

Χαρά στο κουράγιο του Γιάτσεκ που σε αυτή την ηλικία έχει την αντοχή να μπλέκεται σε τέτοια πράγματα (έστω και για έξι μέρες).

Η πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε από την προετοιμασία του Γιάτσεκ Γκμοχ είναι ενδεικτική.



Υ.Γ. Ντροπή και αίσχος στους 56 αναγνώστες του site, που διαβάζοντας την είδηση ότι η Jenna Jameson αποσύρεται από την βιομηχανία του πορνό πάτησαν το κουμπί like στο Facebook. Ντροπή. Και αίσχος. Και ντροπή.



Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x