Stoiximan Super League

Άλλοι στα pits, άλλοι μπάλα κι άλλοι προπόνηση

Με τους παίκτες χωρισμένους στα τρία ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Πανιωνίου έκαναν προπόνηση, οι τραυματισμένοι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ αυτοί που… περισσεύουν έπαιξαν σε φιλικό εκπαιδευτικού χαρακτήρα με την ομάδα των Κ-20. Στο παιχνίδι με τους νέους έλαβε μέρος και ο Αναστασάκος, ο οποίος φαίνεται μέρα με τη μέρα νιώθει ολοένα και καλύτερα.

Με τους παίκτες χωρισμένους στα τρία ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Πανιωνίου έκαναν προπόνηση, οι τραυματισμένοι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ αυτοί που… περισσεύουν έπαιξαν σε φιλικό εκπαιδευτικού χαρακτήρα με την ομάδα των Κ-20.

Στο παιχνίδι με τους νέους έλαβε μέρος και ο Αναστασάκος, ο οποίος μέρα με τη μέρα φαίνεται ότι νιώθει ολοένα και καλύτερα.

Όσον αφορά στους Σαμπού και Σαρμιέντο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ ο Βινιάλ έκανε μόνο τρέξιμο. Καμαρά και Σφακιανάκης προπονήθηκαν ξεχωριστά από τους υπόλοιπους για προληπτικούς λόγους. Καραγκούνης και Σκόνδρας θα απουσιάσουν μέχρι την Τετάρτη επειδή θα μετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x