Games

Need For Speed SHIFT 2 UNLEASHED

Ο απόλυτος προσομοιωτής αγώνων επιστρέφει ταχύτερος από ποτέ, ο αγώνας για την πρώτη θέση χτυπάει κόκκινο και οι μηχανές της ΕΑ μαρσάρουν τρελά με το SHIFT 2 UNLEASHED.

Ο απόλυτος προσομοιωτής αγώνων επιστρέφει ταχύτερος από ποτέ, ο αγώνας για την πρώτη θέση χτυπάει κόκκινο και οι μηχανές της ΕΑ μαρσάρουν τρελά με το SHIFT 2 UNLEASHED.

Η Electronic Arts ανακοίνωσε σήμερα το SHIFT 2 UNLEASHED™, τον επόμενο τίτλο της σειράς Need for Speed. Το αυθεντικό SHIFT κυκλοφόρησε πέρσι, τον Σεπτέμβριο του 2010, και άγγιξε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτή η επιτυχία οφειλόταν στην επαναστατικά πραγματική – που είχε λάβει διθυραμβικές κριτικές - σκληρή, εκρηκτική οδηγική εμπειρία που πρόσφερε η ιλιγγιώδης ταχύτητα των 200 μιλίων την ώρα!

Το SHIFT 2 UNLEASHED βασίζεται στο να ρίχνει τον οδηγό όλο και πιο πολύ στη …μάχη της ταχύτητας, κάνοντάς τον να νιώσει ακόμα πιο αυθεντικά το αίσθημα της δύναμης και της υπεροχής είτε κόντρα σε άλλους οδηγούς είτε στην ίδια την πίστα.

Στο SHIFT 2 UNLEASHED, τα χέρια των παικτών ιδρώνουν και γαντζώνονται επάνω στην τιμονιέρα, οι παλμοί ανεβαίνουν και οι ταχύτητες φτάνουν επίπεδα που …σπάνε κόκκαλα! Και όλα αυτά από την οπτική γωνία του ίδιου του οδηγού. Το παιχνίδι κυκλοφορεί την άνοιξη του 2011, και αναμένεται να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση ξεχωρίζοντας ανάμεσα στα παιχνίδια μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η παγκόσμια πρώτη του trailer του SHIFT 2 UNLEASHED αποκαλύφθηκε σήμερα σαν περιεχόμενο bonus του Need for Speed Hot Pursuit που αναμένεται άμεσα.

«Το SHIFT 2 UNLEASHED προσδιορίζει ξανά τους αγώνες ταχύτητας συνδυάζοντας την αδρεναλίνη του να σκίζεις την πίστα στα δύο με την απίστευτη ταχύτητά σου και να νιώθεις το υπέρτατο συναίσθημα του ακραίου ανταγωνισμού», είπε ο Marcus Nilsson, Executive Producer του SHIFT 2 UNLEASHED. «Για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, συνεργαζόμαστε στενά με πραγματικούς οδηγούς ώστε το SHIFT 2 UNLEASHED να γίνει το πρότυπο των αυθεντικών παιχνιδιών racing», συνεχίζει.

Στοιχεία για το SHIFT 2 UNLEASHED

- Εισάγει νέα μηχανή που βάζει τους παίκτες στην καρδιά της εμπειρίας των αγώνων πίστας
- Με μια νέα κάμερα κράνους γίνεται ο απόλυτος εξομοιωτής προσφέροντας εκρηκτική εμπειρία ταχύτητας 200 μιλίων την ώρα
- Περιέχει το Autolog, την επαναστατική λειτουργία μέσω της οποίας παρακολουθείς τις επιδόσεις των φίλων σου δημιουργώντας ατελείωτο ανταγωνισμό
- Ο ρεαλισμός αγγίζει νέα όρια καθώς αυτοκίνητα και πίστα διαλύονται με εντυπωσιακή… λεπτομέρεια!
- Προσφέρει την συναρπαστική εμπειρία νυχτερινών αγώνων

Αναπτύσσεται από το πολυβραβευμένο Slightly Mad Studios και θα βγει για Xbox 360TM videogame και entertainment system, PlayStation 3 computer entertainment system και PC. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.needforspeed.com ή γίνεται μέλος του http://www.facebook.com/needforspeed ή ακολουθείστε το παιχνίδι στο Twitter http://www.twitter.com/needforspeed.

Δείτε το trailer:


Need For Speed Shift 2 Unleashed - Bootflow
ΑνI­βηκε απI? eagreece. - ΑνακαλI?ψτε video σχετικI¬ με παιχνI?δια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x