Stoiximan Super League

Τέλος ο Παράσχος!

Παρελθόν από τον πάγκο του Πανιώνιου αποτελεί ο Γιώργος Παράσχος, μόλις μία εβδομάδα μετά την πρόσληψή του! Ο Έλληνας προπονητής, μετά από όσα έγιναν χθες στη Γενική Συνέλευση, πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ και παραιτήθηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, την κίνηση του Έλληνα τεχνικού θα ακολουθήσουν αρκετά μέλη της ομάδας, από διάφορα πόστα…

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις στον Πανιώνιο, λίγες ώρες μετά από την χθεσινή Γενική Συνέλευση στην οποία ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έκανε γνωστή την απόφασή του να πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ Πανιώνιος σε επιχειρηματίες – συνεργάτες του Μάκη Ψωμιάδη.

Ο Γιώργος Παράσχος αντιδρώντας στα όσα έγιναν χθες, και βλέποντας ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από αυτά που είχε συμφωνήσει με τα άτομα της ομάδας, πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ και κατέθεσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία.

Μια κίνηση που γίνεται, μόλις, μία εβδομάδα μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του και μάλιστα, έχοντας κατευθύνει τους «κυανέρυθρους» μόνο σε ένα παιχνίδι, χωρίς να κάτσει στον πάγκο, λόγω της τιμωρίας του.

Τα πράγματα, όμως, γίνονται περισσότερο ανησυχητικά για την κατάσταση στους «κυανέρυθρους»… Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr η παραίτηση του Γιώργου Παράσχου πρόκειται να είναι η πρώτη από μια σειρά παραιτήσεων που αναμένεται να έρθουν ακόμη και στις επόμενες ώρες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x