Επικαιρότητα

«Don’t worry. Θα τα πάρετε…»

«Δεν υπάρχει πρόβλημα με την είσπραξη της 3ης δόσης του μηχανισμού στήριξης στην Ελλάδα» διαβεβαίωσαν την Τετάρτη, κύκλοι της Κομισιόν. Παρ’ όλα αυτά, θεωρείται πολύ πιθανό η εκταμίευση των εννέα δισ. ευρώ να ολοκληρωθεί, όχι το Δεκέμβριο του 2010, αλλά στις αρχές Ιανουαρίου του 2011.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα με την είσπραξη της 3ης δόσης του μηχανισμού στήριξης στην Ελλάδα» διαβεβαίωσαν την Τετάρτη, κύκλοι της Κομισιόν. Παρ’ όλα αυτά, θεωρείται πολύ πιθανό η εκταμίευση των εννέα δισ. ευρώ να ολοκληρωθεί, όχι το Δεκέμβριο του 2010, αλλά στις αρχές Ιανουαρίου του 2011.

«Εδώ Πολυτεχνείο». Έκλεισαν από τις 2 μ.μ. οι δρόμοι από όπου θα περάσει η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία. Στη 1 μ.μ. έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στο Πανεπιστήμιο. Στις 3 μ.μ. «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής». Αλλαγές στα δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ. Κανονικά ο Ηλεκτρικός.

«Εδώ Υπουργείο». Καταιγίδα επιβολής φόρων, στο πετρέλαιο και τα τσιγάρα, αλλά και παράλληλη αύξηση συντελεστών ΦΠΑ, στο επίκεντρο σύσκεψης που είναι σε εξέλιξη στο Υπουργείο Οικονομικών. Στόχος είναι η άντληση περίπου 2 δισ. ευρώ, τα οποία αφενός θα περιορίσουν την υστέρηση εσόδων του 2010 και αφετέρου να στηρίξουν τα έσοδα του ’11.

Μπράβο Ελλάδα! Συγχαρητήρια έδωσε ο επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, το βράδυ της Τρίτης, στις Βρυξέλλες. Αποδέκτης ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος υπογράμμισε ότι η χώρα μας πέτυχε την μεγαλύτερη δημοσιονομική μείωση που έχει γίνει ποτέ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά 14 δισ. ευρώ.

Σκηνές αστυνομικής ταινίας το πρωί της Τετάρτης στην Ορεστιάδα. Ένοπλος εισέβαλε σε υποκατάστημα της Alpha Bank. Πυροβόλησε και τραυμάτισε τον διευθυντή ο οποίος λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε. Ακολούθησε καταδίωξη από την Αστυνομία που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του δράστη.

Καράβι βγήκε στη στεριά! Ο λόγος για το πλοίο «Κολοσσός» το οποίο χτύπησε στις 5 π.μ. της Τετάρτης σε βράχια στον όρμο Βασιλικής στην Λευκάδα. «Ξαφνικά βρεθήκαμε πάνω σε ένα βουνό!», ανέφερε επιβάτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Σε εξέλιξη προσπάθειες μεταφοράς στην στεριά, των 31 επιβαινόντων.

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στην Κέρκυρα η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε στη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης. Τουλάχιστον 100 σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν, ενώ στους δρόμους η στάθμη του νερού ξεπέρασε το ένα μέτρο.

Χρηματιστήριο: Υποχωρεί σε ποσοστό 1,79%. Στα 45 εκατ. ευρώ ανέρχεται η αξία των συναλλαγών. Στις 920 μονάδες βάσης ενισχύεται το «spread».

Καλό για το φαγητό αλλά και την υγεία. Ο λόγος για το σκόρδο, το οποίο -σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στην Αυστραλία, είναι χρήσιμο τόσο για την καταπολέμηση της υπέρταση, όσο και για την προστασία της καρδιάς.

Κατεβαίνουν πάλι τα ρολά στα πρακτορεία. Δύο 48ωρες απεργίες : 25-26 και 29-30 του μηνός, αποφάσισε την Τρίτη η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων του ΟΠΑΠ.

Στη σκηνή του Terra Vibe ανεβαίνουν στις 27 Μαΐου του 2011 οι Roxette, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της διάσημης σουηδικής μπάντας.

Ουράνιο υπερθέαμα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε 2.00 με 3.00 π.μ. της Πέμπτης, στο ετήσιο ραντεβού του Νοέμβρη με τη «βροχή των αστεριών»!

ΚΑΙΡΟΣ : Συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη σήμερα Τετάρτη στην Αττική, όπου υπάρχει πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι - νοτιοδυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια : Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x