Κώστας Νικολακόπουλος

Προσευχή να μην πάρει κανείς κόκκινη!

Ξέρετε, αυτή η διακοπή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη, μπορεί να φέρει κι άλλες «ιστορίες». Κι εκείνα να δείτε μπλεξίματα. Λέω, λοιπόν, εγώ ότι την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ αποβάλλεται ο Μιραλάς. Φτου φτου φτου ρε παιδί μου, αλλά παίρνει κόκκινη. Σε ποιο ματς θα εκτίσει την ποινή του; Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στο www.sport-fm.gr

Ξέρετε, αυτή η διακοπή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη, μπορεί να φέρει κι άλλες «ιστορίες». Κι εκείνα να δείτε μπλεξίματα.

Λέω, λοιπόν, εγώ ότι την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ αποβάλλεται ο Μιραλάς. Φτου φτου φτου ρε παιδί μου, αλλά παίρνει κόκκινη. Σε ποιο ματς θα εκτίσει την ποινή του; Σε εκείνο με τον Εργοτέλη την ερχόμενη Τετάρτη ή, στο άλλο με την ΑΕΚ το Σάββατο;

Βάσει της ερμηνείας που δίνουν οι περισσότεροι στον κανονισμό, η τιμωρία θα πρέπει να εκτιθεί στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, δηλαδή με τον Εργοτέλη. Έστω, λοιπόν, ότι λένε ότι θα εκτίσει την ποινή με τον Εργοτέλη.

Θα βγουν όλοι άλλοι και θα πουν, «τι είναι αυτά; Τι ποινή είναι αυτή, που εκτίεται σε ένα… ημίχρονο; Γιατί να τον στερηθεί η ομάδα του σε ένα ημίχρονο κι όχι σε ολόκληρο παιχνίδι;». Και θα έρθει και η ΑΕΚ έχοντας νόμιμο συμφέρον και θα ζητά να εκτιθεί η ποινή στο ντέρμπι και όχι με τον Εργοτέλη.

Η Λίγκα απ’ ότι έμαθα ήδη ένιψε τας χείρας της και παραπέμπει στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, που θα κληθεί στο τέλος να ερμηνεύσει τον κανονισμό και να πάρει μία απόφαση-από την οποία πάντα κάποιος θα έχει παράπονο.

Γι’ αυτό, ας… προσευχόμαστε μην πάρει κανένας κόκκινη από τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη…

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x