Stoiximan Super League

Νοσοκομείο ο Ολυμπιακός

Η κατάρα των τραυματισμών άργησε να «χτυπήσει» φέτος τον Ολυμπιακό, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχει επιστρέψει δριμύτερη. Χάνει τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο Βασίλης Τοροσίδης, καθώς διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός δράσης για 15 ημέρες. Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Μέλμπεργκ, εκτός μάχης Ιμπαγάσα και Μπράβο.

Η κατάρα των τραυματισμών άργησε να «χτυπήσει» φέτος τον Ολυμπιακό, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχει επιστρέψει δριμύτερη.

Χάνει τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο Βασίλης Τοροσίδης, καθώς ο διεθνής άσος διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός δράσης για 15 ημέρες.

Ο δεξιός μπακ-χαφ των «ερυθρολεύκων» είχε ενοχλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα και επιβαρύνθηκε από τη συμμετοχή του στο φιλικό της Εθνικής με την Αυστρία στη Βιέννη, όπου αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Άσχημα είναι τα νέα και για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης αλλά αποχώρησε με ενοχλήσεις στη φτέρνα και πλέον η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη στο ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Μάρκο Πάντελιτς, που ταλαιπωρείται από μία γαστρεντερίτιδα, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος, όπως επίσης ο Αντώνης Νικοπολίδης, που ταλαιπωρείται από λουμπάγκο αλλά την Παρασκευή θα γυμναστεί, Ο Κέβιν Μιραλάς έκανε μέρος του προγράμματος, δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στην πλάτη, αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Εκτός πλάνων για το προσεχές ματς είναι σίγουρα ο Ραούλ Μπράβο και ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο τελευταίος άρχισε ελαφρύ τρέξιμο και εκτιμάται πως, όπως και ο Ισπανός αριστερός μπακ, θα επιστρέψει κόντρα στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x