Stoiximan Super League

Βαριά κι ασήκωτη…

Μια ακόμα αποκαρδιωτική εκτός έδρας εμφάνιση του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε από τον Πανθρακικό, που πήρε σπουδαία νίκη 3-1 στη μάχη που δίνει για την παραμονή!

Ένα ακόμα «χτύπημα» στο πληγωμένο γόητρο του ΠΑΟΚ…

Ο Πανθρακικός επικράτησε 3-1 του αγνώριστου «Δικέφαλου» και χάρη στα γκολ των Ντιγκινί (7’), Τζάνη (43’) και Ιγκόρ (79’ πεν.) πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο στη μάχη για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα!

Μοιραίος ο Παπαδόπουλος που μείωσε (63', από θέση οφσάιντ), αλλά υπέπεσε στο πέναλτι που έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα.

Η αποβολή του Σκόνδρα (83') άφησε με δέκα τους Θεσσαλονικείς στο τέλος.

inner

Το ματς:

Ματς σαν κι αυτό, που η μια ομάδα -στην προκειμένη περίπτωση ο Πανθρακικός- έχει κλειστεί πίσω, και περιμένει τον αντίπαλο μοιάζουν να έχουν προδιαγεγραμμένη μοίρα. Όμως ο ΠΑΟΚ όπως αποδείχθηκε αδυνατούσε να ορίσει ακόμα και τύχη ενός τέτοιου αγώνα. Η φλύαρη κατοχή της μπάλας δεν είχε να του προσφέρει τίποτα μιας και δεν μπορούσε να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη επιθετική προσπάθεια, την ίδια στιγμή που ήταν ευάλωτος στα μετόπισθεν.

Ο Ντιγκινί βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή και με ένα άπιαστο σουτ νίκησε τον Ιτάνζ που ελάχιστα μπορούσε να κάνει για ν’ αποσοβήσει το 1-0. Ένα τέρμα που αντί να πεισμώσει τον «Δικέφαλο», τον αποδιοργάνωσε… Οι προσπάθειές του ήταν είτε ημιτελείς, είτε ακίνδυνες με τον Πανθρακικό να κρατάει άνετα το προβάδισμα και μόλις στην τρίτη του προσπάθεια να τον «τιμωρεί» εκ νέου! Ο Τζάνης έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το 2-0.

inner

Επιστρέφοντας από ‘κει ο Πανθρακικός στερήθηκε τον Τζάνη (στη θέση του ο Ίγκορ), όχι όμως και την θέλησή του για να διασφαλίσει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην μάχη της σωτηρίας. Ο Γεωργιάδης από την μεριά του έριξε νωρίς τους Τζαβέλλα και Περέιρα με τον τελευταίο να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Με κεφαλιά πάρε-βάλε τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο (ήταν σε θέση οφσάιντ) που με δυνατό γυριστό σουτ μείωσε για τον ΠΑΟΚ σε 2-1 αναπτερώνοντας τις ελπίδες των "ασπρόμαυρων". Ο ίδιος όμως παίκτης τις εξανέμισε. Ανέτρεψε τον Ηλιάδη στην μεγάλη περιοχή και ο Ιγκόρ από την άσπρη βούλα δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-1 σφραγίζοντας μια σπουδαία νίκη!

inner



Control Room:




Τα στατιστικά του αγώνα:

inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός (Μάνουλ Ρόκα): Αθανασιάδης,Eμπόου, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Μεχία, Ρομέου, Τσουμάνης, Κάσες (66' Ηλιάδης), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (90' Χασομέρης), Τζανής (46' λ. τρ. Ίγκορ).

ΠΑΟΚ (ΓΧ Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (46' Τζαβέλλας), Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ (81' Κουλούρης), Γκολάσα (46' Περέιρα), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης.

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Κουρομπύλια, Απτόσογλου
Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x