Γαλλία

Δεν γουστάρουν Ζλάταν οι Γάλλοι

Πτώση της δημοτικότητας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς καταγράφει δημοσκόπηση της «Le Parisien». Αλαζόνα και ευέξαπτο θεωρεί η συντριπτική πλειοψηφία τον Σουηδό άσο της Παρί.

Όσα πρόσφατα ξεστόμισε μπροστά στις κάμερες κατά της Γαλλίας (προτού τα «κουκουλώσει») ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχουν επηρεάσει αρνητικά τη δημοτικότητά του μέσα στη χώρα.

Δημοσκόπηση της «Le Parisien», ανάμεσα σε 1.008 άτομα 18 ετών και άνω, αποδεικνύει πως ο Σουηδός φορ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι πλέον ιδιαίτερα αγαπητός.

Το 79% δήλωσε πως έχει κακή γνώμη για το χαρακτήρα του, ενώ το 84% πως είναι ευέξαπτος και αλαζόνας. Μόλις 15% εξέφρασε την άποψη πως είναι καλός χαρακτήρας, ενώ πτώση παρουσιάζει και η «πέρασή» του ως ποδοσφαιριστή, καθώς μόλις το 62% τον θεωρεί ταλαντούχο και το 61% πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Μάλιστα το 54% πιστεύει πως πλέον έχει περάσει την εποχή ακμής της καριέρας του, μόνο το 23% πως αγαπά τη φανέλα για την οποία παίζει, ενώ μόνο το 14% εκτιμά πως είναι κοντά στον κόσμο και 8% πως πειθαρχεί.

Τέλος, το 65% θεωρεί απαράδεκτα όσα είπε on camera για τη Γαλλία και μόλις 31% τον δικαιολόγησε και τον συγχώρεσε αποδίδοντας τα λεγόμενά του ένα ξέσπασμα της στιγμής.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x