Stoiximan Super League

«Είναι υπηρέτες συμφερόντων, αλλά τελειώνει ο χρόνος τους»

«Καυστική» ανακοίνωση από τον Παναιτωλικό με αφορμή τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, κάνοντας λόγο για σαθρό, αρρωστημένο και παρωχημένο ποδόσφαιρο.

Έξω από του ρούχα τους έχουν «βγει» στον Παναιτωλικό με τη διαιτησία στο ματς (3-0) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να παλεύει για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο και πως τελειώνει ο χρόνος όσων το θέλουν σαθρό, αρρωστημένο και παρωχημένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ομάδα μας χρόνια τώρα παλεύει για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο και πληρώνει το κόστος. Για τον ίδιο στόχο θα συνεχίζει να παλεύει, όχι στα λόγια, αλλά με σταθερή, σαφή και αδιαπραγμάτευτη στάση. Είναι εμφανές ότι κάποιοι κάνουν ότι μπορούν να διατηρήσουν ζωντανό ένα σαθρό, αρρωστημένο και παρωχημένο ποδόσφαιρο που όλη η κοινωνία του γυρίζει την πλάτη.

Συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ξεδιάντροπα, δίχως ίχνος αξιοπρέπειας, δίχως ενοχές και εν τέλει δίχως καμία ηθική αναστολή. Σφυρίζουν αδιάφορα και χωρίς κανένα φραγμό ενεργούν ως ανεξέλεγκτοι τιμωροί και υπηρέτες συμφερόντων. Αν και γνωρίζουν ότι τελειώνει ο χρόνος τους!

Μας θυμώνει το γεγονός ότι εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν καταργώντας κάθε έννοια δικαίου, κάνοντας καθημερινά το ποδόσφαιρό μας όλο και πιο αναξιόπιστο.

Ο Παναιτωλικός υπερασπίζεται το δικαίωμα του να διεκδικεί ότι μπορεί με την αγωνιστική του απόδοση και μόνο. Αν αυτή αρκεί να του δώσει κάτι, έχει καλώς. Δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Όμως, κανείς δεν νομιμοποιείται να του το στερήσει ετσιθελικά.

Καλή ανάσταση…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x