Euroleague

Σπανούλης: «Πάμε για το πρωτάθλημα» (Video)

Τον λόγο που τα «πήρε» στο τέλος του ματς με τον Ρούντι εξήγησε στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βασίλης Σπανούλης. «Στόχος μας πλέον το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Στο περιστατικό με το Ρούντι Φερνάντεθ αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σχολίασε και τον τρόπο που χάθηκε το τρόπαιο για τους «ερυθρόλευκους».

«Είπε κάποια λόγια στο τέλος. Είναι ο γνωστός Ρούντι. Μεγάλος παίκτης, αλλά μιλάει πολύ. Εντάξει, πήρε την πρώτη του Ευρωλίγκα και παρασύρθηκε. Με ειρωνεύτηκε. Είχα κι εγώ νεύρα και έγινε ό,τι έγινε», σχολίασε ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε:

«Αξίζει αυτό το τρόπαιο η Ρεάλ. Το θέλαμε πολύ κι εμείς κι αυτοί. Υστερήσαμε σε σημαντικά στοιχεία, στις βολές, τα ριμπάουντ, δεν ήμασταν καλοί στα τρίποντα. Δεν κάναμε μια απ’ τις καλύτερες εμφανίσεις μας και έτσι δεν μπορείς να νικήσεις έναν τελικό. Είναι ο τέταρτος τελικός που παίζουμε. Δεν γίνεται να κερδίζεις συνέχεια. Στόχος μας, πλέον, που είναι και ο μεγαλύτερος της χρονιάς, είναι το πρωτάθλημα. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Συνεχίζουμε».

Για το αν είναι επιτυχία η δεύτερη θέση: «Πάντα θέλουμε να κυνηγάμε τα τρόπαια. Άλλες φορές θα τα πάρουμε, άλλες όχι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί ακολουθεί το πρωτάθλημα».

Για το ότι τον έκλεισε η άμυνα της Ρεάλ: «Είναι λογικό. Κι αυτοί κάνουν το σκάουτινγκ και προσαρμόζουν το παιχνίδι τους. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, που μας κόστισε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x