Ευρώπη

Τέλος το μπάσκετ για τον Κάουν!

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 30 ετών (!) ανακοίνωσε και επίσημα ο Σάσα Κάουν μετά την κατάκτηση της τέταρτης συνεχόμενης VTB League από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Οριστική και αμετάκλητη είναι η απόφαση του Σάσα Κάουν!

Ο Ρώσος σέντερ στα 30 του σταματάει το μπάσκετ, όπως δήλωσε μετά το τέλος του τρίτου τελικού της VTB League και την τέταρτη συνεχή κατάκτηση του τροπαίου από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Όταν έγινε η ερώτηση στον Κάουν για τις φήμες περί αποχώρησής του από την ενεργό δράση πριν από την έναρξη του φετινού Final 4 της Ευρωλίγκας, εκείνος ήταν αινιγματικός!

Έτσι, λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Χίμκι, ο 30χρονος σέντερ έριξε τη… βόμβα: «Έβαλα τέλος στην επαγγελματική μου καριέρα. Αυτή ήταν η τελευταία μου σεζόν»!

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την απόφασή μου, αλλά ο κυριότερος είναι η συναισθηματική κούραση. Δεν ευχαριστιέμαι το μπάσκετ, όπως πιο παλιά. Έτσι, έπρεπε να σταματήσω. Από το ξεκίνημα της σεζόν, ήξερα πως αυτή θα ήταν η τελευταία μου. Είναι η στιγμή που πρέπει να ξεκινήσεις κάτι καινούριο και είμαι έτοιμος γι’ αυτό. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, αλλά νομίζω πως θα έχει σχέση με τον αθλητισμό», συνέχισε ο Ρώσος σέντερ και πρόσθεσε:

«Ήταν ένας μακρύς δρόμος επτά ετών με την ΤΣΣΚΑ, όπου κέρδισα πολλά. Το μόνο που δεν κατάφερα ήταν μία Ευρωλίγκα. Έπαιξα σε έξι Final 4, έφτασα κοντά, αλλά έτσι είναι η μοίρα», για να καταλήξει ο Κάουν με αναφορά στον Ετόρε Μεσίνα αλλά και την εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x