Super League 2

Στη λίστα της ΑΕΚ (και) ο Παλομίνο

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα περίπτωση στόπερ εξετάζει η ΑΕΚ. Στην «Ένωση» έχει προταθεί εδώ και καιρό -και αρέσει- ο Αργεντινός στόπερ, Χοσέ Λουίς Παλομίνο, που έκανε 28 συμμετοχές με τη Μετς στη Γαλλία.

Σε περίοπτη θέση της λίστας της ΑΕΚ -όσον αφορά στην ενίσχυση που σκοπεύει να κάνει στην άμυνα- βρίσκεται ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο.

Παράλληλα με τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις (όπως αυτή του Βάργκας που βρίσκεται στην τελική ευθεία) η «Ένωση» προχωρά το σχεδιασμό της και για τη θέση του στόπερ. Μια πρόταση λοιπόν που έχει κριθεί ενδιαφέρουσα είναι κι αυτή του Αργεντινού στόπερ της Μετς.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός (1,90 μ.) είναι σε καλή ηλικία (25), προέρχεται από γεμάτη σεζόν σε υψηλό επίπεδο (28 συμμετοχές στη Ligue 1), ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στις Σαν Λορέντζο και Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Πάντως η συγκεκριμένη υπόθεση (εφόσον αποφασίσει η ΑΕΚ να την προχωρήσει) δεν θα ‘ναι απλή, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και -παρόλο που είχε προταθεί ως ελεύθερος- δεν προκύπτει τέτοια διάθεση από τον νέο τεχνικό διευθυντή της Μετς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x