Ελλάδα

Βράζουν σε ΠΑΟ, ΑΕΚ με Τσαχειλίδη και σία!

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζεται στις τάξεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ (και πιθανόν και του ΠΑΟΚ) για τις επιλογές της ΕΠΟ στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα ΚΕΔ.

Η απόφαση της ΕΠΟ να επιλέξει τον Πειραιώτη Γιάννη Τσαχειλίδη ως «αντι-Ζωγράφο» (δηλαδή στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ και υπεύθυνου για τους ορισμούς των διαιτητών στο πρωτάθλημα της Super League), καθώς και του Φραγκίσκου Σωμαρακάκη ως μέλος της Επιτροπής, προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και πιθανόν αυτή η δυσαρέσκεια να εκφραστεί τις επόμενες ώρες και με επίσημο τρόπο.

Στο ίδιο πλαίσιο, φαίνεται να κινείται και ο ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη δεν έχει διαρρεύσει κάποια αντίδραση εκ μέρους της ΠΑΕ.

Πράσινοι και Κιτρινόμαυροι θεωρούν πως «τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν εντελώς αιφνιδιαστικά από την ΕΠΟ ανήκουν στο σύστημα που έφερε το ποδόσφαιρο στο σημερινό του κατάντημα, καθώς διετέλεσαν και στο παρελθόν μέλη της ΚΕΔ, χωρίς να προφέρουν κάτι ιδιαίτερο. Άλλωστε, για ποιο λόγο είχαν αντικατασταθεί πέρσι το καλοκαίρι;», ήταν το κεντρικό νόημα των τοποθετήσεων υψηλόβαθμων στελεχών των δύο ΠΑΕ.

Η ΕΠΟ, που μοιάζει να κάνει ανακύκλωση παραγόντων στη διαιτησία, έρχεται τώρα να τους επαναφέρει και μάλιστα αναβαθμισμένους, χωρίς να μπορεί κανείς να εξηγήσει τα κριτήρια αυτών των επιλογών.

Σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ σχολίαζαν χαρακτηριστικά πως «πρόκειται για άλλη μια επίδειξη δύναμης του καθεστώτος που διαφεντεύει τις τύχες του ποδοσφαίρου μας τα τελευταία χρόνια. Εκείνων, δηλαδή, που παρέλασαν το προηγούμενο διάστημα από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς».

Το αν θα υπάρξει και επίσημη αντίδραση από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (και ίσως και ΠΑΟΚ) θα φανεί τις επόμενες ώρες. Ωστόσο, η δυσαρέσκεια είναι κάτι παραπάνω από έντονη και αυτό αναμένεται να εκφραστεί με ποικίλους τρόπους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x