Stoiximan Super League

Φουλ επίθεση και από τον ΠΑΟΚ

Σκληρή στάση κατά της ΕΠΟ και από τον ΠΑΟΚ στη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας, με τον «Δικέφαλο» να αντιτίθεται σε υψηλούς τόνους στους χειρισμούς της, στα «καυτά» θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επίθεση κατά της ομοσπονδίας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη σημερινή γενική συνέλευση της ΕΠΟ με τον εκπρόσωπο του «Δικεφάλου», Δημοκράτη Παπαδόπουλο να επικρίνει την ομοσπονδία για τους χειρισμούς της στα θέματα διαφθοράς και να εκφράζει ανοιχτά τις αμφιβολίες της για τις αλλαγές στην ΚΕΔ. Ακόμη επισήμανε τη σημασία της τοποθέτησης τακτικών δικαστών και επανέλαβε πως δεν είναι καθόλου βέβαια η συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα με τα σημερινά δεδομένα.

«Με τόσες κατηγορίες και ανοικτές υποθέσεις για κακουργήματα δεν έχει υπάρξει μία παραίτηση, ή έστω μια διερεύνηση από την ΕΠΟ, πράγμα ύποπτο και απαξιωτικό. Από τόσες ανοικτές υποθέσεις, από τόσα ύποπτα ματς, μόλις η περίπτωση μιας ομάδας έχει διερευνηθεί (σ.σ.: της Βέροιας). Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να εξεταστούν όλες οι υποθέσεις σε βάθος και φυσικά από τους τακτικούς δικαστές», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ όταν πήρε τον λόγο και στην συνέχεια εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του «Δικεφάλου» στις αλλαγές που αποφασίστηκαν στην ΚΕΔ.

«Οι αλλαγές στην ΚΕΔ πολύ φοβούμαστε ότι απλά εξυπηρετούν ότι και τα προηγούμενα πρόσωπα και ήδη η καχυποψία είναι διάχυτη. Όμως από φέτος ο ΠΑΟΚ δεν θα ανεχθεί παρόμοια με τα περυσινά φαινόμενα», προειδοποίησε.

«Η βία προκαλείται από την αναξιοπιστία και την ανισονομία των αποφάσεων. Όπως είπε πρόσφατα ο κ. Σαββίδης, μετά την ολοκλήρωση των ανακρίσεων του κ. Ανδρεάδη, μόνο μια καινούρια αρχή μπορούμε να κάνουμε- ειδάλλως η παρουσία μας στο ελληνικό πρωτάθλημα θα τεθεί σε αμφισβήτηση», είπε, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Δεν νοείται να μην υπάρξει αναδιάρθρωση ακόμη και μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Δεν γίνεται να μην επισπευστούν οι διαδικασίες για την τοποθέτηση των τακτικών δικαστών, σύμφωνα με το νέο νόμο, που μάλιστα πρέπει να συσκέπτονται εκτός ΕΠΟ», κατέληξε.

«Πακιστανικά και κινεζικά τηλέφωνα...»

Στο ίδιο ύφος ήταν και η τοποθέτησή του λίγο αργότερα στο “paok24”:

«Η ένσταση του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΕΠΟ έγκειται σε τέσσερις άξονες, κάτι που θέσαμε επί τάπητος και σήμερα. Η διαφθορά, η λειτουργία της ΕΠΟ και των αρμόδιων οργάνων της, η διαιτησία και η βία είναι θέματα που δεν έχουν αγγίξει κανέναν.

Έχουν βρεθεί πακιστανικά και κινέζικα τηλέφωνα, υπάρχουν χειραγωγημένοι αγώνες και επιμένουν να στρέφονται μόνο γύρω από μια συγκεκριμένη ομάδα, παρατηρώντας την επιλεκτική ευαισθησία των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων.

Διαπράττονται κακουργήματα και προσποιούνται κάποιοι ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Είδαμε καινούργια σύνθεση της ΚΕΔ. Μια από τα ίδια, θα συνεχίσουμε σε πλαίσιο αναξιοπιστίας. Εσείς σαν ΕΠΟ τι κάνετε; Εμείς σαν ΠΑΟΚ δεν θα ανεχθούμε όλα όσα έγιναν πέρσι.

Όσο υπάρχει αίσθημα αδικίας και ανισονομίας, θα βλέπουμε κρούσματα βίας στα ελληνικά γήπεδα. Εμείς θέλουμε να πατάξουμε την βία αλλά θα πρέπει κανείς να σκεφτεί πως δημιουργείται...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x