Stoiximan Super League

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Φινμπόγκασον!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, όπως αποκάλυψε ο Μπάμπης Χριστόγλου στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6. Στην Ελλάδα το Σάββατο ο Ισλανδός επιθετικός.

Λεπτομέρειες απομένουν για την μετακίνηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό! Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο Μπάμπης Χριστόγλου, ο Ισλανδός επιθετικός θα πρέπει να θεωρείται παίκτης των Πειραιωτών.

Το περασμένο καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» ασχολήθηκαν ζεστά με την περίπτωσή του (είχε μια τρομερή διετία με 53 γκολ στην Ολλανδία) ωστόσο η Χέρενφεϊν έκανε αποδεκτή την πρόταση ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Στην Primera δεν κατάφερε να προσαρμοστεί πλήρως, κλείνοντας τη σεζόν με 2 γκολ σε 25 εμφανίσεις. Πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, φάνηκε να προχωρά η μεταγραφή του (με δανεισμό κι οψιόν αγοράς), αλλά δεν έκλεισε στον «Δικέφαλο».

Αυτός που τελικά προχωρά ολοταχώς για την μεταγραφή του είναι ο Ολυμπιακός που θα τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού ενώ θα οριστεί οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x