Ελλάδα

Προτεραιότητα ο ξένος τεχνικός

Μετά τον Δεκαπενταύγουστο αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή στην Εθνική Ελλάδας, με τα πρώτα ονόματα να έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι. Ποια τα δεδομένα για τον τεχνικό που ψάχνει η ΕΠΟ.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ομοσπονδία, ύστερα από τη λύση της συνεργασίας με τον Σέρχιο Μαρκαριάν.

Εν όψει των εναπομεινάντων αγώνων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και με προοπτική εκείνα του Μουντιάλ 2018, οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Προτεραιότητα αποτελεί η επιλογή ενός ξένου τεχνικού, ο οποίος θα είναι πρώτα από όλα προσιτός οικονομικά (με ένα ποσό κοντά στις 250.000 €).

Επόμενα στοιχεία που πρέπει να έχει ο υποψήφιος κόουτς είναι να μην είναι μεγάλος σε ηλικία, όμως να έχει παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, να έχει όρεξη να δουλέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και να εμπνεύσει τους διεθνείς στη νέα πρόκληση που έχουν μπροστά τους το επόμενο διάστημα.

Από την πρώτη στιγμή έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μπατιστούτα και Σούστερ, ενώ από την ελληνική αγορά «παίζουν» εκείνα του Σάκη Τσιώλη (εφόσον φύγει από την Κέρκυρα, λόγω υποβιβασμού) και του ελεύθερου Νίκου Αναστόπουλου.

Θα εξεταστούν και άλλα ονόματα το προσεχές διάστημα, χωρίς να υπάρχει κάποια προχωρημένη συζήτηση με κάποιον προπονητή αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x